مرکز مطالعاتي و تحقيقاتي گارتنر به شرکتها در مورد اثرات ناشي از رشد سريع تراشههاي چندهستهاي بر دنياي نرمافزارها و تواناييهايي که هر يک پردازنده ميتواند به همراه داشته باشد، هشدار دارد.
محققان اين مرکز معتقدند که نرمافزارها براي آنکه بتوانند سرعت پيشرفت خود را با پردازندههاي چندهستهاي که به سرعت در حال رشد هستند تطابق دهند، دچار درگيري و مشکل هستند. اين جريان در ابتدا از پردازندههاي دو و چهار هستهاي شروع شد و هماکنون به پردازندههاي هشت و حتي 32 هسته اي براي سرورها رسيده است. با قرار دادن 32 پردازنده روي يک سوکت که اين محصول هماکنون در بازار عرضه ميشود، شرکت تحقيقاتي گارتنر پيشبيني ميکند که طي چهار سال آتي هر سوکت 1024 پردازنده را روي خود جا خواهد داد.
"کارل کلانچ"(Carl Claunch) يکي از تحليلگران مرکز گارتنر در اين خصوص توضيح داد: «پيکره و ساختمان بسياري از نرمافزارهايي که اين روزها استفاده ميشوند، براي پشتيباني از ساختمان سختافزارهاي کنوني و محصولي که در آينده روانه بازار ميشوند، مشکل دارند».
به گفته او، استفاده از پردازندههاي چندهستهاي با نرمافزارهاي امروزي مانند "قرار دادن موتور اتومبيل Ferrari روي يک چرخ بچگانه است".
به عقيده کلانچ، بخشي از اين مشکل مربوط به سرعت نوآوري در طراحي تراشههاي کنوني ميشود. تراشهها با تعداد هستههاي خود توسعه مييابند و هر هسته پيچشها و تواناييهاي فراواني را شامل ميشود. هر نسل از اين محصولات از نظر تعداد پردازندهاي که روي يک سوکت قرار ميدهد، دو برابر ميشود.
همکاران سیستم
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
منبع: http://news.cnet.com
Bookmarks