با سلام و احترام خدمت دوستان

وقت عالی بخیر

ببخشید یه سوال از بزرگوارای فنی داشتم، قضیه بنده اینکه وقتی میخوام ویندوز نصب کنم( دی وی دی رام اکسترنال دارم که با دوتا usb به سیستم وصل، و دیسک های مختلف و ویندوز های مختلف تست کردم که تو لپ تاپ قدیمیم درست ولی تو سیستم جدید به مشکل خوردم)مشکل هم اینکه به محض لود شدن اطلاعات ویندوز از روی دی وی دی و اومدن اون صفحه آبی نصب ویندوز/ ماوس و کیبورد که تا چند ثانیه قبل دوتاشونم کار میکردن، بلافاصله قطع میشن.

با usb 2 های مادربرد که مشکی رنگن و usb 2 های پنل جلویی کیس که h500p mesh هم تست کردم که باز هم فرقی نکرد یه راهنمایی میفرمایید؟ ممکنه دلیل این مشکلات نصب کردن از روی dvd باشه و مادربرد های جدید( مادربردم rog strix z590f gaming wifi) با این مساله مشکل داشته باشن؟

تو جستجوهایی که تو فروم های انگلیسی داشتم بعضی ها مشکلشون با فعال کردن گزینه mouse keyboard simulator در بخش usb configuration در بایوس حل شده بود که همچین گزینه ای تو بایوس بنده نیست

برخی هم پیشنهاد داده بودن که secure boot غیر فعال بشه که گزینه ای تحت عنوان disable نداشت تو بایوس بنده و فقط manual و standard داشت

مادربرد هم پرت ps/2 یا همون پرت سوزنی برای ماوس و کیبورد نداره که از اون طریق تست کنم

خیلی ممنون میشم اگه کسی راه حل این قضیه میدونه یا برا خودش پیش اومده بنده راهنمایی کنه