سلام و عرض احترام
خیلی ممنون از راهنمایی تون
اطلاعات رو فقط رو یه درایو که قبلا مطمئن بودم خالی بوده ،کپی کردم
شاید بهتر بود همون اولش پارتیشن ریکاوری می کردم
به نظرتون MiniTool Partition Wizard مناسبه یا نرم افزار بهتری به این منظور وجود داره؟
سلام و عرض احترام
خیلی ممنون از راهنمایی تون
اطلاعات رو فقط رو یه درایو که قبلا مطمئن بودم خالی بوده ،کپی کردم
شاید بهتر بود همون اولش پارتیشن ریکاوری می کردم
به نظرتون MiniTool Partition Wizard مناسبه یا نرم افزار بهتری به این منظور وجود داره؟
|
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط paramont برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگه می خوای فرد خاصی بهت پاسخ بده از پستش نقل قول بگیر تا متوجه بشه
من تجربه خودم رو میگم که با همین Minitool نسخه های قدیمی شاید 2 سال پیش 3 تا پارتیشنم رو ریکاوری کردم و مثل روز اول برگردوند ولی از اون موقع نرم افزارهای دیگه هم اومدن مثل AOMEI و نرم افزارهای دیگه که کار مشابهی انجام میدن
نسخه بوت هم دارن
البته فکر نکنم ریکاوری روی دستور clean جواب بده و ریکاوی وقتی که جدول پارتیشن به هم می خوره می توه جواب بده. باز شما امتحان کن و نتیجه رو اعلام کن
- - - Updated - - -
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط paramont برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگه می خوای فرد خاصی بهت پاسخ بده از پستش نقل قول بگیر تا متوجه بشه
من تجربه خودم رو میگم که با همین Minitool نسخه های قدیمی شاید 2 سال پیش 3 تا پارتیشنم رو ریکاوری کردم و مثل روز اول برگردوند ولی از اون موقع نرم افزارهای دیگه هم اومدن مثل AOMEI و نرم افزارهای دیگه که کار مشابهی انجام میدن
نسخه بوت هم دارن
البته فکر نکنم ریکاوری روی دستور clean جواب بده و ریکاوی وقتی که جدول پارتیشن به هم می خوره می توه جواب بده. باز شما امتحان کن و نتیجه رو اعلام کن
paramont (19-07-22), SajjadKhati (19-07-22)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks