دوستان میخواهم ویندوز 8 رو از طریق فلش نصب کنم مراحل اولیه طی میشه یعنی کپی فایل و این چیزا اونجا که ریست میشه تا مرحله نصب ادامه پیدا کنه دوباره میاد از اول هارد هم فرمتش gpt هست.
دوستان میخواهم ویندوز 8 رو از طریق فلش نصب کنم مراحل اولیه طی میشه یعنی کپی فایل و این چیزا اونجا که ریست میشه تا مرحله نصب ادامه پیدا کنه دوباره میاد از اول هارد هم فرمتش gpt هست.
|
طبق همین تاپیک جلو بریدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehdihai برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مشخصات سیستم و نوع ایزو قید شود
مشکل در نصب ویندوز 7 uefi
mehdihai (08-05-19)
core i5 4460برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
asus h97 pro
8gb ram
maxtor 80
green 650 gold
از سافت 98 دانلود کردم
برای بار دوم باید از هارد بوت بشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehdihai برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
mehdihai (09-05-19)
نمیشه حتی برای دومین بار بوت رو روی هارد حاوی ویندوز گذاشتم نشدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
هارد باید بوت کنه نکنه هاردت مشکل دارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehdihai برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
mehdihai (10-05-19)
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks