شما اول به دکمه های کیبوردت دقت کن ، ببین یکی از کلید ها ( اینتر یا کنترل یا شیفت ) گیر نکردن ؟
اگه اینجوری نبود سیستم رو ویروس یابی کن ( آنتی ویروس با آپدیت به روز ؛ نه فقط نصب و اسکن معمولی )
اگه جواب نداد ویندوزت رو عوض کن ، خودتو راحت کن ...
کاربر شهرسختافزار
با سلام و خسته نباشید کامپیوتر من از دیروز دچار یه مشکلی شده.همه شرتکات ها عوض شدن.به طور مثال،اگه آیکنی که بازی pes رو اجرا می کرد یه شکل داشت الان به حالت open with در اومده و وقتی از اپن ویت مسیر اصلی اش را انتخاب می کنم همه شرتکات ها اونجوری مش ن.جون هر کی دوست دارین راهنمایی کنین.با تشکّر (در ضمن ویندوزم 7)
آخرین ویرایش توسط sinashan در تاریخ 02-09-10 انجام شده است
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
مدیر انجمن برنامه نویسی و رباتیک
با سلام!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sinashan برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شايد مشكل از Shell Extenstion در رجيستري باشه. ممكنه ساختار فايل هاي .lnk به هم ريخته باشه. من فايل هاي رجيستري مربوط به اين بخش رو ضميمه كردم.
اين فايل رو دانلود كنيد. از حالت فشرده خارج كنيد. پس از extract كردن دو فايل رجيستري مشاهده مي كنيد. روي هر كدوم دابل كليك كنيد. در اون صورت يه پيغام مشاهده مي كنيد. با كليك كردن Yes در پيغام مقادير وارد رجيستري ميشه.
پس از اين كار امتحان كنيد كه مشكل بر طرف شده يا نه؟ اگه مشكل برطرف نشد يه سيستم رو restart كنيد و دوباره بررسي كنيد.
اميدوارم درست شده باشه.
اگه مشكل همچنان پا بر جا بود بايد به توصيه ساير دوستان عمل كنيد.
موفق باشيد
آرمين
'چو ایران نباشد، تن من مباد
Dim Armin As Iranian
If Iran.Enabled = False Then Armin.Enabled = False
germ (03-09-10), mehrdad_ab (03-09-10)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks