سلام بر همگی
من از سایت ایسوس نرم افزارهایی رو دانلود کردم ولی وقتی میخوام نصب کنم ارور زیر رو میده ، به نظرتون چجوری میتونم این مشکل رو حل کنم . ممنون
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام بر همگی
من از سایت ایسوس نرم افزارهایی رو دانلود کردم ولی وقتی میخوام نصب کنم ارور زیر رو میده ، به نظرتون چجوری میتونم این مشکل رو حل کنم . ممنون
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
M.B : ASRock Z97 OC Formula
CPU : Intel Core i7-4790K
RAM : Kingston HyperX Beast 8GB (2x4GB) - 2400
VGA : Intel HD Graphics 4600
SSD : Samsung 840 Pro 128GB
H.D.D : Seagate Barracuda 2TB 64MB 7200Rpm SATA3
CPU Cooler : XSPC RayStorm Copper - RX360 - Photon 270 - D5 Vario
Power : Corsair AX1200i
Case : Cooler Master HAF X
|
درود بر شما
ابتدا بفرمایید،فرایند نصب رو تو چه مدهایی تست کردید؟
پیشنهاد میکنم نصب رو تو مود Clean Boot با یک یوزر با دسترسی Administrator امتحان کنید.
جهت ورود به مود Clean boot،ابتدا وارد Msconfig بشید و سپس در تب General گزینه ی Selective Startup رو فعال و سپس تیک گزینه "Load Startup Items" رو بردارید .
در گام بعدی،به بخش Services رفته و تیک Hide All Microsoft Services رو فعال نگه دارید و بعد با کلیک روی گزینه ی Disable All ،کلیه سرویس های غیر ضروری برای بوت /غیر سیستمی رو غیر فعال کنید. در آخر روی گزینه Apply و OK کلیک کنید و سیستم رو ریست کنید. حالا با بالا اومدن سیستم،شما در حالت بوت پاک لاگین می کنید. اکنون نصب برنامه رو تست کنید و ببینید که مشکل پابرجاست یا خیر.
لازم به یادآوری نیست که همیشه در نصب نرم افزارهای مشکل دار،گزینه های Compatibility ،Run As Administrator...رو امتحان کنید.
نتیجه رو اعلام بفرمایید.
smrbh (23-01-12)
من کلیه ی مراحلی رو که شما گفتید رو انجام دادم ولی بازم مشکلم حل نشد و همون ارور رو دوباره آورد ...
این گزینه ها رو هم قبلا انجام دادم ...لازم به یادآوری نیست که همیشه در نصب نرم افزارهای مشکل دار،گزینه های Compatibility ،Run As Administrator...رو امتحان کنید.
ممنون
M.B : ASRock Z97 OC Formula
CPU : Intel Core i7-4790K
RAM : Kingston HyperX Beast 8GB (2x4GB) - 2400
VGA : Intel HD Graphics 4600
SSD : Samsung 840 Pro 128GB
H.D.D : Seagate Barracuda 2TB 64MB 7200Rpm SATA3
CPU Cooler : XSPC RayStorm Copper - RX360 - Photon 270 - D5 Vario
Power : Corsair AX1200i
Case : Cooler Master HAF X
شاید UAC ویندوز فعال است برای رفع مشکل توی قسمت Serach در منوی Start تایپ کنید uac
بعد حالت نوار رو روی Never notify قرار دهید و کامپیوتر رو restrat کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks