مادربرد چیه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط YosefFaraji برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فک کنم برد گیگابایت یه همچین قابلیتی داره . . .
سلام.قابلیت Wake On LAN در TeamViewer به چه چیزایی برای فعالسازی نیاز داره؟
الان من بخوام یه سیستم دیگه رو از راه دور با سیستم خودم روشن کنم ، باید چه مشخصه ای از اون سیستم رو داشته باشم؟ Team Veiwer ID یا IP سیستم یا Mac Adress یا ....؟
روش های دیگه ای هست که از راه دور سیستم رو بشه روشن کرد؟(منظورم Wake On Lanهست)
از طریق تنظیم بایوس میشه سیستم رو تنظیم کرد که در ساعت مشخصی روشن بشه ولی زیاد کاربردی نیست برای من.چون فقط یه بار تو روز میتونه سیستم رو روشن کنه
کلا Wake On LAN به چه چیزایی برای فعالسازی نیاز داره؟
|
مادربرد چیه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط YosefFaraji برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فک کنم برد گیگابایت یه همچین قابلیتی داره . . .
مادربرد خودم ASUS H87-PRO
مادربرد سیستم دوم هم ASUS هست ولی دقیق مدلشو نمیدونم
میخوام از طریق اینترنت و TeamVeiwer سیستم دوم رو روشن کنم.فقط با وارد کردن ID تیم ویویر میشه این کارو کرد یا چیز دیگه ای لازمه؟
ببین روی سیستم هات جواب میده؟؟؟
How to Remotely Turn On Your PC Over the Internet
SajjadKhati (11-04-15)
ممنون.اینو دیدم ولی فکر کنم TeamViewer آسون تر باشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M3RS4D 50062 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کسی با تیم ویور کار کرده؟(با Wake OnL AN در TeamVeiwer)
M3RS4D 50062 (11-04-15)
این مورد خودهTeam Viewer هست.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط YosefFaraji برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
TeamViewer Support – Help regarding licensing and technical issues
YosefFaraji (11-04-15)
|
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط YosefFaraji برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
علاوه بر قابلیت Wake on lAN که باید مادربورد داشته باشه
شما 2 تا راه دارید
1- از طریق یک کامپیوتر دیگر که در یک شبکه با کامپویتر مورد نظر که میخواد روشن بشه در یک شبکه باشه... کافی یک سری تنظیمات و ID تیم ویور رو بزنید
یا
2- ای پی استاتیک داشته باشید که تغیر نکنه و در دسترس باشه
YosefFaraji (11-04-15)
سلام.راه اول که امکان نداره برامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط life24 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
راه دوم منظورتون اینه که IP تیم ویور تغییر نکنه؟اونو که خیلی وقته ثابت گذاشتم و یه IP مشخص هست
M3RS4D 50062 (11-04-15)
فک میکنم همون روشی باشه که توی پست چهارم خدمتتون عرض کردم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط YosefFaraji برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
http://www.shahrsakhtafzar.com/forum...92/#post316717
ممنون.مقاله فارسیشو کامل خوندم ولی توضیح نداده که برای استفاده ازش فقط آیدی تیم ویور لازمه یا مک ادرس یا آی پی سیستمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M3RS4D 50062 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چگونه از راه دور رایانه مان را روشن کنیم؟ - مجله اينترنتی گويا آیتی
الان با لپتاپ یه تستی میکنم ببنم میشه سیستممو روشن کنم
M3RS4D 50062 (11-04-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks