Fog (03-12-07), KING (03-12-07), Mehdi_Full (03-12-07), Persiastore (03-12-07), SINA (17-12-07)
SSA Super V.I.P
روز گذشته کمپانی مایکروسافت در گزارشی اعلام کرد بررسی ها نشان می دهد از نظر امنیت آخرین نگارش از مرورگر صفحات وب این شرکت یعنی Internet Explorer 7.0 به نسبت مرورگر رقیب بنیاد موزیلا که فایرفاکس می باشد، دارای توانایی و استحکام بیشتری است.
در گزارشی که با عنوان "تجزیه و تحلیل آسیب پذیری های امنیتی در مرورگرهای وب" منتشر شده، آمار نشان می دهد طی سه سال گذشته Internet Explorer به نسبت Mozilla Firefox دارای آسیب پذیری های کمتری بوده است.
تحقیق مذکور توسط مهندس "Jeff Jones" مدیر بخش استراتژی و گروه راستی آزمایی مایکروسافت آماده شده است و شامل آزمایشهایی تفصیلی و دقیق بر اساس اصلاحیه های امنیتی منتشر شده برای هر یک از این دو مرورگر در طی یک مدت زمان مشخص می باشد. از نکات قابل اشاره در این پژوهش می توان به دو مورد اساسی اشاره داشت که عبارتند از:
- مایکروسافت تعداد 87 مورد آسیب پذیری امنیتی را در تمام نسخه های مرورگر خود برطرف نموده در حالیکه در همین مدت زمان بنیاد موزیلا تعداد 199 مورد حفره امنیتی را برطرف ساخته است.
- مجموع آسیب پذیری های امنیتی یافت شده در مرورگر اینترنت اکسپلورر دارای درجه خطر "پایین تری" به نسبت مرورگر فایرفاکس بوده اند. لازم به ذکر است درجه خطر یک آسیب پذیری در سه سطح بالا، متوسط و پایین می باشد.
متن کامل این تحقیق از طریق وبلاگ رسمی IE قابل دسترس می باشد.
منبع خبر : WinBeta
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
<red>از کاربر تا ادمین در Different Level</red>Protected by Norton Internet Security 2012
Fog (03-12-07), KING (03-12-07), Mehdi_Full (03-12-07), Persiastore (03-12-07), SINA (17-12-07)
|
|
عضو VIP شهر سختافزار
الآن دوستان Ff این تاپیک رو محاسره میکنن
اما نسخه 6 از نظر ظاهری و سادگی به نظر من خیلی بهتر از نسخه 7 هست
اما از نظر امنیتی مشکلات زیادی داشت نسخه 6
sAsAn.K (04-12-07)
SSA Super V.I.P
دوستان با اینکه من خودم Ff استفاده می کنم ولی نظر منم در مورد امنیت اینه که Ie7 امنیت بالا تری داره ، ولی سرعت Ff هست که این اجازه رو به ما میده که دست از Ie7 بکشیم !
در کل به نظر من سلیقه ای هست انتخاب این دو مرورگر .
SINA (17-12-07)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks