سلام
من کد نویسی بلد نیستم یه آتوران ساختم می خوام چند فرمت بخصوص رو جستجو کنه و در یک لیست باکس بنویسه حالا چجوری باید بگیم مثل هم فایل با فرمت exe هم فایل با فرمت txt رو با هم پیدا کنه و به ترتین بنویسه ؟!!!!!!!!!
Printable View
سلام
من کد نویسی بلد نیستم یه آتوران ساختم می خوام چند فرمت بخصوص رو جستجو کنه و در یک لیست باکس بنویسه حالا چجوری باید بگیم مثل هم فایل با فرمت exe هم فایل با فرمت txt رو با هم پیدا کنه و به ترتین بنویسه ؟!!!!!!!!!
سلامنقل قول:
آموزشش تو فیلم آموزشی هست
تشکرنقل قول:
میشه بگین کدوم قسمت اخه هر قسمت رو چند پارته و پرشین گیگ هم هست سخته همه رو دانلود کنم
خاهش میشود گلپسرنقل قول:
جستجوی فایل تو قسمت نوزدهم هست (تو پست اول توضیحات قسمت ها هست)
اما این آموزش هست ها . نه اینکه اون قسمت رو ببینی و کدهاشو کپی کنی . شاید دیدن فقط اون قسمت هم چیز مورد نظرت رو پیدا نکنی چون باید از اول ببینی و کد نویسی رو یاد بگیری و نسبت به شرایط مختلف و چیزهای مختلفی که میخای ، کدهاشو تغییر بدی
سلامنقل قول:
استاد عزیز بنده یک لیست باکس دارم که توش سوالاتی را نوشتم حال می خوام با کلیک روشون جوابشو رو مشاهده کنم چطوری باید این کار و بکنم؟:11():
سلامنقل قول:
به قول خندوانه که لطفا منو استاد صدا نکنید :Love-ssa~! (1):
گلپسر اینا تو آموزش گفته شد
بستگی داره طراحی ات چجوری هه
سلام سجاد (استاد اعظم)
آقا من موتور سرچ رو درست کردم
همه چیز درسته اما وقتی گزینه مورد نظر پیدا میشه دوبار که روش کلیک می کنی مسیر رو اشتباه هدایت می کنه یا به قول معروف صفحه دیگه ای رو باز می کنه اینم لینک دانلودش لطفا راهنمایی کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
سجاد مهلتم داره تموم میشه تو رو خدا بررسی کن و بهم کمک کن این مشکل حل بشه
سلامنقل قول:
امروز کار دارم
بزار امشب اگه تونستم میبینم
سجادجان بخدا لازمه باید پنجشنبه تحویل بدم یه نگاه سریع بنداز. خیلی اسیرمنقل قول: