برین تو این آدرس :
Control Panel\Clock, Language and Region
روی Regine کلیک کنین و تو سربرگ آخرش Administrative دکمه ی Change System Locate رو بزنین و Persian رو انتخاب کنین
اون سایت رو هم باید با ف.ی.ل.ت.ر ش.ک.ن باز کنین
Printable View
برین تو این آدرس :
Control Panel\Clock, Language and Region
روی Regine کلیک کنین و تو سربرگ آخرش Administrative دکمه ی Change System Locate رو بزنین و Persian رو انتخاب کنین
اون سایت رو هم باید با ف.ی.ل.ت.ر ش.ک.ن باز کنین
شرمنده سيستم من ويندوز ايكس پي هست و اين گزينه هايي كه شما فرمودين نداره چيكار كنم؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ویندوز xp من ندارم . تا جایی که یادم میاد ویندوز xp هم یه چیزی شبیه اینا بود که باید کشور ایران و زبان فارسی و ... رو انتخاب کنین (میتونین موقع نصب هم این کار رو کنین یا هر موقع دیگه ای)
اما قسمت Change System Locate نداشت
کلا ویندوز xp ندارم و باید خودتون تست کنین
مرتب بابت راهنمايي شما. ولي لطفا اگه زماني با ويندوز ايكس ژي برخورد كرديد منو راهنمايي كنيد چون من مرتب به سايت سر ميزنم.
والا سیستمم قابلیت نصب ویندوز xp رو ندارهنقل قول:
مگر اینکه تو یه سیستم دیگه اونم اگه موقعیت جور شه و یادمم باشه که بعید میدونم
ویندوز مجازی نصب کردمنقل قول:
کار خاصی نداره
توی این مسیر :
control panel>regional & language
اول cd ویندوز xp رو توی cd rom بزارین و بعد برین سربرگ دوم یعنی توی سربرگ language و تیک گزینه ی install file forcomplex رو بزنین و ... و بعد ریست کنین
بعدش دوباره توی همون مسیر بالا این بار سراغ سربرگ اول و سومش برین و توی لیست باکس ، اگه زبونی هست ، زبون farsiو اگه کشور هست ، کشور iran رو انتخاب کنین (تو سربرگ اول هم باید زبون فارسی و پایین ترش کشور ایران و تو سربرگ سوم باید زبون فارسی رو انتخاب کنین) و بعد از زدن ok هم ریست کنین
سلام خیلی ممنون ازتون. من کتاب رو دانلود کردم خیلی به دردم خورد. اما فیلم های آموزشی هیچکدوم دانلود نمی شن. میشه راهنمایی کنید خواهشاً ؟:great:
سلام
خواهش میشود
آره . گاهی پرشین گیگ قاتی میکنه . البته گاهی چه عرض کنم؟
چاره اش فقط صبر کردنه. معمولا چند ساعت یا چند روز بعد خوب میشه
ببخشید یه سوال داشتم از حضورتون، من یه اتوران ساختم، برای آموزش یه فایل PDF توش گذاشتم. حالا یه سری ها شاید نرم افزار PDF reader نداشته باشن. من می خوام نرم افزار PDF به طور اتوماتیک (بدن اینکه دستی نصب کنیم) خودش خود به خود نصب شه. نمی خوام حالت پیغام به کاربر داده شه که باید اونو نصب کنید. چه pdf reader داشته باشن چه نه، اون برنامه رو اتوماتیک نصب کنه. البته اون کتاب 500 صفحه ای رو هم دارم. ممنون خیلی
سلام اوستا امیر
خوشحال میشم سجاد صدام کنی
برای نصب اتوماتیک ، باید از نرم افزار MSI Package Builder استفاده کنی که برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]