سلام آقا سجاد عزیز بازم معذرت . میگم بی خیال این پی دی اف شدم . هر کاری کردم نشد . حالا دو تا سوال دارم که تا حدودی جایگزین این کار کنم . که برای این دو تا سوال هم فیلم آموزشی سری اول و هم کتاب ها رو مطالعه کردم جوابی پیدا نکردم . سوال اول : می خوام کاربر با باز شدن پنجره بروسر، فایل های پی دی اف رو انتخاب کنه (فقط پی دی اف) و بعد از ok کردن پنجره دیگه باز بشه (با آدرسی که از قبل دادم ) و دکمه سیو رو که زد فایل ها در این مسیر دوم ذخیره بشن . کد بروسر اول رو دارم بعد شو نمی دونم :برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سوال دوم : می خوام آبجکت پی دی اف جاری رو با کلیک روی دکمه عینا در یک دیالوگ نشون بدم- یعنی هر پی دی افی که کاربر روش کلیک کرده و در حال نمایشه رو کاربر اگه خواست در یه دیالوگ با آبجکت پی دی اف به صورت بزرگتر نمایش بده . ..PHP Code:
tFiles = Dialog.FileBrowse(true, "Locate File", _DesktopFolder, "Pdf File(*.pdf*)|*.pdf*|", "", "", true, true);
می دونم کد نمیدید ولی تا جایی که امکانش هست کمکم کنید . خدا بهتون سلامتی بده ان شاالله
Bookmarks