ممنون از محبت و پاسخ شما . آقا سجاد تا حالا چند تا پروژه را طراحی کردم و با سویش مکس گرافیکی و دکمه ها رو خیلی زیبا تلفیقی در محیط اتوپلی بکار بردم . بسیاری از مطالب رو از فیلم ها ی سری اول شما (با اون زبان شیرینتون که خسته کننده نیست) آموزش دیده و یاد گرفتم ام خب الان واقعا فرصتم کمه برم ببینم . اونوقت رو این فایل هم کم کار نکردم ، سایت های خارجی ، یوتیوب نتونسم پاسخی پیدا کنم در واقع نا امید شدم . حالا مزاحمت درست کردیم برا شما . ولی خب اجرتون در پیش خدا محفوظ .. حالا تو همین فایل بازم مشکل دارم !!! اون فایل قبلی آیتم و دیتای فارسی قبول میکرد یعنی با مسیر و اسم فایل های فارسی مشکل نداشت . ولی این کد جدید اگه فایل ها فارسی باشند اصلا در تری نمایش نمیده . اگه زحمت نیست راهنمایی می فرمایید ؟؟ این فایل درست بشه دیگه مزاحمتی ندارم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید . در ضمن تو سویش مکس و فایل های فلش کمکی بود در خدمتیمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks