من کدها رو نمیگم چون آموزشش بصورت کامل داده شد و بنای من بر تصحیح کد کاربراست ولی این بار بخاطر کم حجم بودن کد میگم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط salpc برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگه منظورت دکمه ی page up هه کد زیر رو تو رویداد On Key بزار :
اگه منظورت دکمه فلش بالاست بجای 33 عدد 38 رو بزارکد:if e_Key==33 then Page.Jump("Page1"); end
دانلود فیلم آموزش برنامه نویسی Visual Studio C#.Net
وقتی انسان ، حیوان هست ، پس قیمت میتونی براش بذاری ولی وقتی انسان حَیّ مُتِاَلِّه هست که قیمت نداره ، بها داره. "دکتر حسن عباسی"
درود
یا نرم افزار Flash Gallery یه گالری عکس به صورت swf (فلش ) وارد برنامه کردم و یه کلید براش قرار دادم تا با کلیک روی کلید گالری عکس نمایش داده بشه ولی تا 80 درصد میره گالری(فایل فلش ) رو نشون نمیده روی 80 درصد میمونه مشکل از چی هست؟
SajjadKhati (05-04-16)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط salpc برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مشکل رو حل کردم باید گزینه loop رو هم غیر فعال کنیم.
SajjadKhati (05-04-16)
یه مشکل دیگه پیش اومد اگه چند تا فلش داشته باشیم یکی اجرا میشه دومی اجرا نمیشه چرا اینجوری هست؟
این کد:
Flash.SetVisible("Flash2", true);
Flash.Play("Flash2");
Flash.SetVisible("Flash3", false);
Flash.Stop("Flash3");
دومی رو غیر فعال میکنه ولی زمان اجرا یه کوچولو نشون میده و قایم میشه!! چرا اینطور هست؟
SajjadKhati (05-04-16)
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط salpc برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چند روز اینترنت نداشتم ، نبودم
منظورت اینه که سومی رو غیر فعال میکنه دیگه؟
نمیدونم . فایل های فلش با کدهایی که نوشتی رو برای ارسال کن ببینم میتونم کاری کنم یا نه
وقتی انسان ، حیوان هست ، پس قیمت میتونی براش بذاری ولی وقتی انسان حَیّ مُتِاَلِّه هست که قیمت نداره ، بها داره. "دکتر حسن عباسی"
درود برشما:برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
My Project
حالا نمیدونم با َAneesoft 3D Flash Gallery شاید مشکل داره.
ببین میشه کاریش کرد؟
ممنون.
SajjadKhati (05-04-16)
|
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط salpc برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
3 رود بر شما برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کد SetVisible در این پروژه انگار فقط توی رویداد On Preload کار میکنه یعنی کد زیر رو باید توی این رویداد بزاری و توی دکمه کار نمیکنه :
چرا؟ نمیدونم . انگار باگ نرم افزاره . اگه خواستی با یه نرم افزار دیگه فلش بساز ببین درست میشه یا نه؟کد:Flash.SetVisible("Flash1", true);
یا توی انجمن زیر میتونی برای اطلاعات بیشتر بپرسی :
PersianEngineer
آخرین ویرایش توسط SajjadKhati در تاریخ 05-04-16 انجام شده است
سلام خسته نباشید. لطفا آموزش کامل Inno Setup رو بزارید
یا آدرس سایتی که بتونه راهنماییم کنه.
SajjadKhati (07-04-16)
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط HHAC3 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من با این نرم افزار کار نکردم
آموزشش تو اینترنت هست
mohammad- (28-06-16)
درودبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط HHAC3 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خدمت شما:
آموزش ساخت فایل نصب توسط inno setup
HHAC3 (07-04-16), mohammad- (28-06-16), SajjadKhati (07-04-16)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks