AMD>INTEL (22-10-15)
نمونه ی کار چیه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohsenpg برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
همینطوری نمیشه . برنامه نویس باید بصورت کامل و با ریز جزئیات در جریان باشه که طرف چه پروژه ای میخاد (مخصوصا موقع رفع مشکل) چون الگوریتم ها با تغییرات جزئی هم تغییر میکنن و ممکنه باب میل طرف نباشه. واسه همین نیاز به سئوال و جواب زیادی داره و اینجا نمیشه (چون 2 تا آدم اینجا بخاد سئوال کنه و جواب بگیره ، حداقل 2 ساعت وقت میگیره چه برسه به چندین مورد سئوال)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohsenpg برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فایل dll اش (لوا) اصلا موجود نیستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط rcm27 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دانلود فیلم آموزش برنامه نویسی Visual Studio C#.Net
وقتی انسان ، حیوان هست ، پس قیمت میتونی براش بذاری ولی وقتی انسان حَیّ مُتِاَلِّه هست که قیمت نداره ، بها داره. "دکتر حسن عباسی"
AMD>INTEL (22-10-15)
با عرض پوزش از همه ی دوستان.
فایل های ارسالی اصلاح شدن.
دانلود
رمزش هم همونه.
www.arize.ir
mohsenpg (26-10-15), SajjadKhati (22-10-15)
|
از این دیکمپایلر که ساخته استاد محسن هست استفاده کنین :برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط rcm27 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
lua5.1_2 (Decompailer Codes AMS) _ Replace At SourceFolder
یه فایل بنام tozih داخش هست که بصورت فینگیلیش توضیح داده شد
قبل استفاده اش هم حتما باید نرم افزار Microsoft Visual C++ Redistributable 2013 (حتما نسخه 2013) نصب باشه
فایل dll رو جایگزین فایل dll در پوشه ی اصلی (Root) کنین (قبلش از فایل dll اصلی یک کپی بگیرین)
هر رویدادی رو که وارد بشین و اجرا بشه ، کدهاشو توی فایل Mohsen.log ذخیره میکنه
وقتی انسان ، حیوان هست ، پس قیمت میتونی براش بذاری ولی وقتی انسان حَیّ مُتِاَلِّه هست که قیمت نداره ، بها داره. "دکتر حسن عباسی"
استاد سجاد
به این لینک یه نگاهی بنداز
Example: Loading Paragraph Text Using a Timer
مراحلو انجام دادم ولی کار نمی کنه
ماله پاراگراف زمانداره-
لاین اولو تو نت پد اجرا می کنه م متن لابن یک رو انجام می ده. اماه متن لاین دو اخطار می ده
یه نگاهی بنداز و بگو که کدها رو دقیقا تو کدوم قسمت بذارم و چه کاری انجام بدم با سپاس
بلکه پاراگراف زماندار هم بسازیم آپ کنیم همین جا دوستان بهره ببرن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اینم لینک دانلود چیزی که من ساختم
دانلود
آخرین ویرایش توسط mohsenpg در تاریخ 26-10-15 انجام شده است
SajjadKhati (26-10-15)
میخای چی کار کنی دقیقا؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohsenpg برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کدها رو بزار اینجا . فایل رو نزار . هر چند فایل دانلود نمیشه
mohsenpg (26-10-15)
چرا دانلود نمیشه- سالمه که!!!
میخوام متن توی نوت پد رو لاین به لاین نمایش بده به فاصله زمانی مشخص شده پشت سر هم
کدش هم که اینجاست:
Example: Loading Paragraph Text Using a Timer
SajjadKhati (26-10-15)
اینو بزار تو استارت آپ :
اینو بزار تو on preload :کد:-- Create a table from the text file tblFacts = TextFile.ReadToTable("AutoPlay\\Docs\\Document.txt"); -- Set the paragraph to disply a line of text from the table if tblFacts~=nil and tblFacts[1]~="" then LineFact = 1; EndLine = #tblFacts end
اینو بزار تو on timer :کد:if LineFact == 0 then LineFact = EndLine; Paragraph.SetText("Paragraph1", tblFacts[LineFact]); LineFact = 0; else Paragraph.SetText("Paragraph1", tblFacts[LineFact]); Page.StartTimer(2000); end
به اسم اشیاء دقت کن که عوض شدکد:-- First make it go to the next line of text LineFact = LineFact + 1; -- then we update the paragraph to display the new line of text Paragraph.SetText("Paragraph1", tblFacts[LineFact]); -- When we have displayed the last line of text we want to start over if LineFact == EndLine then LineFact = 0; end
---------------------------------------------------
این بابت اون قولی که داده بودم
آقا محسن خواهشا دیگه بصورت کلی و پروژه ای نپرس . خوب خودت رو پروژه کار نمیکنی ، اما ...
اول آموزش ها رو نگاه کن
بعد خودت رو پروژه کار کن و اگه یه جایی توی الگوریتم کدی مشکل داشتی ، بگو مثلا این تیکه ی فلان کد و این چند خط کد (که میزاری) چجوری هه؟ البته بعد از دیدن آموزش
نه اینکه کل کد و یا پروژه رو بگی چجوری هه .
نه تنها تو ، بلکه هر کس بصورت کلی یا پروژه ای بپرسه ، دیگه جواب نمیدم چون وقتی برای آدم نمیمونه و ...
ممنونم استاد بزرگواربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آقا سجاد دارم کار شما رو راحت می کنم
به جا اینکه واسه صد نفر یه مطلبو توضیح بدین من همونو تبدیل به پروژه می کنم
طرف پروژه رو دانلود می کنه و شما دیگه لازم نیست اذیت بشین
هرکی از این به بعد سوالی در مورد پاراگراف زمان دار داشته باشه شما فقط لینک پروژه رو بهش نشون بدین
بازم سپاس
کلی پروژه دیگه دارم که باید بسازم و اینجا آپلود کنم
دیگه هم اینجوری سر من داد نزن من قلب ضعیفه فردا میبی نی تو سایت اعلامه منو زدن بیا درست کن.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
SajjadKhati (26-10-15)
|
پروژه آماده لود پارگراف از فایل text
لود پاراگراف زماندار
لینک دانلود:
دانلود
rcm27 (26-10-15), SajjadKhati (26-10-15)
سلام آقا سجاد.
منم یه سوال داشتم.
میخوام تو پروژه ام یه input بذارم به اینصورت که کاربر هر کلمه ای داخلش وارد میکنه رو تو یه lable در بالای صفحه نمایش بده.
مثلا اگه از کاربر خواسته بشه که نام خودش رو وارد کنه، هر نامی که کاربر وارد میکنه رو از input بگیره و تو lable نمایش بده.
اگه این امکان وجود داره خواهش مبکنم اینم بفرمایید که چطور میشه این lable رو در تمام صفحات نمایش داد؟
بی نهایت ممنونم.
SajjadKhati (26-10-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks