SajjadKhati (11-10-15)
سجاد خبری نشد؟
تلگرام دارما؟
09371673012
SajjadKhati (11-10-15)
من همون موقع بهت هم پیام خصوصی و هم پیام بازدیدکنندگان دادم که بیا تو گوگل ، جوابی ندادیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohsenpg برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من تلگرام ندارم
دانلود فیلم آموزش برنامه نویسی Visual Studio C#.Net
وقتی انسان ، حیوان هست ، پس قیمت میتونی براش بذاری ولی وقتی انسان حَیّ مُتِاَلِّه هست که قیمت نداره ، بها داره. "دکتر حسن عباسی"
آقا من بهت قبلا گفتمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohsenpg برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
الان نمیخای بیای؟ کنسل شد؟
چون قبلا بهت قول دادم
پیامم دادم ، جواب ندادی
وقتی انسان ، حیوان هست ، پس قیمت میتونی براش بذاری ولی وقتی انسان حَیّ مُتِاَلِّه هست که قیمت نداره ، بها داره. "دکتر حسن عباسی"
سلام دوستان عزیز. یه سوال داشتم.
میخوام یه متنی رو تو پروژه قرار بدم با این تفاوت که بعد از چند لحظه نمایش داده بشه. مثلا بعد از 2 ثانیه.
کلا میخوام هر آبجکتی که دارم رو بعد از زمان خاصی نمایش بدم.
میشه لطفا اگه کسی بلده کدش رو لطف کنه؟
سپاس.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
SajjadKhati (21-10-15)
سلام
آقا این ها توی فیلم آموزش گفته شد
اول آموزش رو ببینین و اگه سئوالی جز اونا داشتین بپرسین
AMD>INTEL (21-10-15)
لودین آماده همراه با نمایش تصویر در زمان مشخص
دانلود از سرور پرشین گین
- استاد سجاد قدر منو ندون برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
SajjadKhati (22-10-15)
|
ممنونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohsenpg برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
استاد خودتی گلپسر
آخه من نمیتونم روی هر موضوعی که قبلا آموزشش داده شد بیام و دوباره اونا رو بگم
پس آموزش دادن در این صورت معنی نداره
روی پروژه ها هم که خیلی ها میدادن هم نمیتونم وارد شم (به تو چون قول داده بودم نخواستم زیر قولم بزنم و تو هم جواب ندادی)
این طوری که ده ها پروژه برای آدم میاد و همه ی سئوال هایی که توی آموزش بررسی شد ، دوباره باید واکاوی بشه
استاد بی ادبی نباشه
شما باید یه نمونه از کار مورد نظر رو بسازین و اپ کنید
طرف دانلود می کنه و دیگه مزاحم وقت مبارک شما هم نمیشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
SajjadKhati (22-10-15)
تو گوگل نمی تونم بیام
قرار شد برام مشکلاتشو حل کنید و اپ کنید. منم دانلود می کردم و تمام میشد
سجاد من در حد ابتدایی بلدم بسازم بیام گوگل مخ شما هم تلیت میشه.
همونی که فرستادم مشکل پیجشو حل کنید و دوباره اپ کنید
البته از دوستان سوال کردم و گفتن که باید براش یه دیتای تکست بسازین و اطلاعات رو اونجا بذارین تا بعد سرچ اطلاغعات و مسیرها به هم نریزه و دقیقا به صفحه مورد نظر بره
SajjadKhati (22-10-15)
دوستان بنده قبلا این پروژه رو ساختم.
ولی متاسفانه سورس پروژه از رو سیستمم حذف شده.
الان فراموش کردم که متن ها و تصاویر با چه کدی به ترتیب و طی یه زمان خاصی نمایش داده میشن.
کسی می تونه کمک کنه؟
این لینک دانلود پروژه است:
دانلود پروژه
رمز ورود به پروژه هم اینه:
www.arize.ir
SajjadKhati (22-10-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks