بازم سپاس. شانس ماست دیگه به هرچی دست می بریم ته میکشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بازم سپاس. شانس ماست دیگه به هرچی دست می بریم ته میکشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
SajjadKhati (06-10-15)
|
نگفتم کمک نمیکنم اوستا محسنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohsenpg برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اصلاحاتی که گفتم رو انجام بده و مشکلی که بود رو راهنمایی میکنم اگه بلد بودم
دانلود فیلم آموزش برنامه نویسی Visual Studio C#.Net
وقتی انسان ، حیوان هست ، پس قیمت میتونی براش بذاری ولی وقتی انسان حَیّ مُتِاَلِّه هست که قیمت نداره ، بها داره. "دکتر حسن عباسی"
اخه سجاد من چیزی از بنامه نویسی نمی دونم بیشتر تو کار گرافیکمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
همینارم به زحمت یاد گرفتم
اگه می شد اصلاحش کنی که بعد از سرچ هم درست کارکنه عالی میشد
مشکلم اینه فقط به صفحه مورد نظر نمیرن.
آخرین ویرایش توسط mohsenpg در تاریخ 07-10-15 انجام شده است علت: نکته اضافه
SajjadKhati (07-10-15)
تو کار افترافکت هم هستی؟ من چن تا مشکل دارم تو افتر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohsenpg برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
امان از دستت گلپسر . چک میکنم ببینم چجوریه
این قد برنامه شو مگه خودت ننوشتی؟
دانلود فیلم آموزش برنامه نویسی Visual Studio C#.Net
وقتی انسان ، حیوان هست ، پس قیمت میتونی براش بذاری ولی وقتی انسان حَیّ مُتِاَلِّه هست که قیمت نداره ، بها داره. "دکتر حسن عباسی"
حالا ما گفتیم گرافیک نه تا این حد.خخخخبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من یه مجموعه نرم افزار طراحی کردم هفت سالشه.
کاربرام از اینکه موتور نداره مدام ایراد می گیرن. با هر سختی بود از هرکی که شد کمک گرفتم و برنامه سرچشو نوشتم. البته نهایتا توسط راهنمایی های شما تکمیل شد. ولی همون اشکال کوچولو حالمو گرفته.
مرسی سجاد جان. این مشکلو حل کنید. من یه نمونه سرچ کامل ازش آپ کنم بذارم همین فروم. بقیه دوستان هم ازش استفاده کنن. شما هم راحت میشین از سوالات سرچی.
دانلود
آخرین ویرایش توسط mohsenpg در تاریخ 07-10-15 انجام شده است علت: لینک دانلود سرچ
SajjadKhati (07-10-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks