SajjadKhati (20-05-15)
در مورد سایتت من با برچسب اموزش ساخت سرچ برای autoplay وارد شدمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دقیقا منظور از رویداد یعنی کدوم گزینه و کدوم قسمته. من کد اول رو تو قسمت preload قرار دادم و کد دوم رو هر جای دیگه مخصوصا قسمت های کد نویسی مربوط به کد ورود به صفحه مورد نظر هم گذاشتم ولی اتفاقی رخ نداد.
تو هیچ انجمن دیگه تو عمرم هیچ سوال و نظری نذاشتم جز انجمن شما. مخلصیم.
در مورد input ببینید سرچ سایت soft98.ir رو نگاه کن. در حات عادی توش نوشته جستجو. بعد توش کلیک می کنی کلمه جستجو پاک میشه و اماده نوشتن متن جدید برای سرچ می شه.
ولی کدی که بهم دادی مرحله اول رو درست میره. یعنی جستجو پاک میشه ولی اجاز نوشتن متن جدید برای سرچ رو نمی ده
SajjadKhati (20-05-15)
خاهش میشود . سایت من نیست . سایت و انجمن گلپسرای دیگه هست که استفاده میکنیم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohsenpg برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
رویداد به هر قسمتی و ساده تر به هر سربرگ میگن مثلا رویداد On Click زمانی کدهاش اجرا میشه که روی شی مورد نظر کلیک کنی و ...
چندین مورد رویداد داریم که چند نمونه اش On Click و On Right Click و On Enter و On Leave و On Preload و On Show و On Timer و چندین مورد دیگه و کلا هر چی که آن داره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید و این خیلی مهمه که کدها رو تو چه رویدادی بزاری تا اینکه چه زمانی اجرا بشه
مشکل اولین سئوالت اینه که همین کدها رو توی هر رویدادی که دلت خاست گزاشتی که نباید این کار رو میکردی . گفتم اولین کد رو بزار تو اون دکمه ای که با کلیک (مثلا رویداد On Click) روش میخای دیالوگ باز شه. دومین کد رو هم که این بود :
بزار تو رویداد On Preload صفحه ی دیالوگ (نه تو رویداد صفحه ی معمولی)کد:ShowDialog="No"
دومین مورد هم فقط کد رو دادم که خودت نسبت به شرایط تصمیم بگیری و تغییرش بدی . اگه بصورت پیش فرض فقط کلمه ی "جستجو" تو اینپوت نوشته هه ، این کد رو بزار تو رویداد On Focus شی اینپوت :
و اینو بزار تو رویداد On Char همون شی اینپوت :کد:InpText = Input.GetText("Input1");
منتها مشکل فوکوس کردن داره که یا باید خودت بعد از پاک شدن کلمه ی جستجو ، یه بار فلش سمت چپ رو بزنی یا باید از کمپوننت AutoIT برا درست شدنش استفاده کنی که یه کم پیچیده هستکد:if InpText~=nil and InpText=="جستجو" and e_Char~=nil then InpText=nil LastChar = String.Char(e_Char); Input.SetText("Input1", LastChar); end
برای آموزش هم پیشنهاد میکنم یه بار فیلم آموزش رو ببینی
دانلود فیلم آموزش برنامه نویسی Visual Studio C#.Net
وقتی انسان ، حیوان هست ، پس قیمت میتونی براش بذاری ولی وقتی انسان حَیّ مُتِاَلِّه هست که قیمت نداره ، بها داره. "دکتر حسن عباسی"
سلام مهندس عزیز
شرمنده ام ، آقا سجاد ( خودت گفتی راحتری ) پیرو صحبت های قبلی با سرکارعالی
نمونه کار با نقص های زیر را لینک کردم لطفا راهنمایی کنید
1-امکان داره اطلاعات را از طریق این پوت در یک پیج دیگر وارد دیتابیس کنیم بغیر از کپی مستقیم درون اسکویلایت
2- در صفحه اول و در کنار وصیت نامه هر شهید، عکس اونهم را نشون بده
3- در کمبوباکس امکان داره شهید دوم درهمان زیر مجموعه لیست ، کمبو دوم و سوم در لیست سوم همان کمبو اول قرار بگیره
هرکارمی کردم همه اطلاعات در اولین مورد ذخیره میشد .
با توجه به توضیحات قبلی و متن کتاب استاد حیدری ، هنگ کردم درصورت امکان موارد را برایم اصلاحش کنید
بسیار ممنون از حوصله شما
- - - Updated - - -
سلام مهندس عزیز
شرمنده ام ، آقا سجاد ( خودت گفتی راحتری ) پیرو صحبت های قبلی با سرکارعالی
نمونه کار با نقص های زیر را لینک کردم لطفا راهنمایی کنید
http://s6.picofile.com/d/..
1-امکان داره اطلاعات را از طریق این پوت در یک پیج دیگر وارد دیتابیس کنیم بغیر از کپی مستقیم درون اسکویلایت
2- در صفحه اول و در کنار وصیت نامه هر شهید، عکس اونهم را نشون بده
3- در کمبوباکس امکان داره شهید دوم درهمان زیر مجموعه لیست ، کمبو دوم و سوم در لیست سوم همان کمبو اول قرار بگیره
هرکارمی کردم همه اطلاعات در اولین مورد ذخیره میشد .
با توجه به توضیحات قبلی و متن کتاب استاد حیدری ، هنگ کردم درصورت امکان موارد را برایم اصلاحش کنید
بسیار ممنون از حوصله شما
آخرین ویرایش توسط 4199 در تاریخ 24-05-15 انجام شده است
SajjadKhati (23-05-15)
خیلی عالی بود مهندس واقعا دست مریزاد و زحمت کشیدید
لطفا شرح موضوعات هر پارت را بنویسید
درصورت امکان نحوه خرید دیودی های آموزشی را بیان کنید
SajjadKhati (23-05-15)
سلام آقای کاظمیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 4199 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اول اینکه خیلی خوشحال شدم واسه شهیدان پروژه درست میکنین . حالا سئوال ها :
1) قبلا هم گفتم که ، بجز ini با بقیه ی دیتابیس ها کار نکردم. بهتره به فصل 8 کتاب استاد حامد مراجغه کنین
2) یه شی image اضافه کنین و از دستور Image.Load استفاده کنین
3) منم هنگ کردم . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید متوجه نشدم سئوال سومتون دقیقا چیه. ممنون میشم دوباره واضح تر بگین
چشم در آینده آروم آروم شرح موضوعات رو هم مینویسم اما کلا برگرفته از کتاب استاد حامد هه (80 درصد مطالب کتاب گفته شد تو فیلم له همراه مثال چند الگوریتم اضافی تر)
خرید که هزینه ی ارسال به همراه هزینه ی DVD ها (1400 تومن حدودا) به همراه 2 تومن اضافه تر (این دو تومن بخاطر هزینه ی بنزین و ... هست تا حداقل ضرر نکنم) فقط کافی هه پرداخت شه (البته بازم بی ادبی هه)
وقتی انسان ، حیوان هست ، پس قیمت میتونی براش بذاری ولی وقتی انسان حَیّ مُتِاَلِّه هست که قیمت نداره ، بها داره. "دکتر حسن عباسی"
سلام آقا سجاد
3) منم هنگ کردم . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید متوجه نشدم سئوال سومتون دقیقا چیه. ممنون میشم دوباره واضح تر بگین
ممنونم از حوصله شما
منظورم اینه که در کمبو باکس یک ، هر فیلد یا رکوردی مربوط به یک شهید باشه در کار ارسالی همه دریک فیلد آمده میخوام برای دومی شهید ، گزینه ی انتخابی بعدی و سومی الی آخر
در این کار فقط یک فیلد در کمبو هست وبقیه اش خالیه . انتخاب اول در کمبوباکس ، زیر مجموعه های آن شهید در لیست باکس 1 و زیر مجموعه این لیست باکس در لیست باکس بعدی
مثلا در کمبو1 برای هرشهید یک رکورد جداگانه باشه و زیر مجموعه انتخابی مورد یک در لیست باکس زیرش و الی آخر
اما نکته مهم تر به چه حسابی واریز بشه ممنون میشم لطف کنید
SajjadKhati (24-05-15)
|
سلام مهندس سجاد
در تصاویر فیلم های آموزشی پیوستی ، آخرین تصویر مربوط به کدام شماره آموزشه ، منظور همانی که پروگرس دایره ای داره
SajjadKhati (24-05-15)
آقای کاظمی سجاد صدام کنین راحت ترم (مهندس کجا بود بابا برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
والا درباره ی اون سئوال چون اسکیولایت رو بلد نیستم فعلا ، نمیدونم. (منظورتون کدهای داخل رویداد On Show هه دیگه؟)
اگه میخاین بگین تا، شماره حساب رو پیام خصوصی کنم (البته پیشنهاد من اینه که دانلود کنین چون هزینه ای غیر از دانلود براتون نداره)
واسه قسمت آخره
باسلام آقا سجاد
امام علی میفرماید : من علمنی حرفا فقد صیرنی عبدا - بنابراین استادی چون نکته های ارزنده ای یاد گرفتم بسیار ممنون از لطف شما
ولی فکر میکنم فیلم ها یادگیری را بهتر کنه لطفا شماره حساب را برایم ارسال کنید
درضمن سایر آموزش ها را هم اگر لحاظکنید ممنونم یعنی بقیه را به مبلغ اضافه کنید
- - - Updated - - -
درصورت امکان استاد سجاد ، در مورد کد فعال ساز برنامه های اتوپلی و چگونگی کارکردشون توضیح بدهید.
SajjadKhati (24-05-15)
منهم ممنونم و خوشحال
اما پرسش شما - ازطریق سرچ اینترنتی -شاید قبلا موتور های جستجو در دوسه صفحه اول نمی آوردند یا بقول امروزی تیتر هات بازاری تر شده الان
در هرصورت مطالبت بسیار خوب و تعدادیش جدیده جاهای دیگه ندیدم
SajjadKhati (24-05-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks