پاسخ: عدم نصب اپدیت کارت گرافیک
نقل قول:
اره نصب میشه ولی درایور نبود برنامه بود...الان اینکه جی پی یو زد نمیشناسه مشکلی ایجاد نمیکنه؟؟من دل شوره پیدا کردم که نکنه کارت گرافیک خراب باشه...
- - - Updated - - -
البته اروری که میده اینه که با این ورژن از ویندوز شما سازگار نیست...ارور ها رو درست میده؟
برادر ویندوز اینتر پرایز 64 بیت نصب کن . باز جواب نداد کارت رو ببر گارانتی برات تست کنند
نقل قول:
برادر ویندوز اینتر پرایز 64 بیت نصب کن . باز جواب نداد کارت رو ببر گارانتی برات تست کنند
اینتر پرایز رو هم نصب کردم باز جواب نداد...میگم ربطی به به روز بودن ویندوز نداره؟؟چون ام اس ای گیمینگ اپ که روی سی دی گرافیک رو هم نصب کردم نوشت این پلتفرم ساپورت نمیشه...ویندوز رو 9 ماه پیش خریدمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
نقل قول:
اینتر پرایز رو هم نصب کردم باز جواب نداد...میگم ربطی به به روز بودن ویندوز نداره؟؟چون ام اس ای گیمینگ اپ که روی سی دی گرافیک رو هم نصب کردم نوشت این پلتفرم ساپورت نمیشه...ویندوز رو 9 ماه پیش خریدم
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
به روز بودن خیر . ولی احساس میکنم . این نسخه ویندوز شما مشکل دارد
نقل قول:
راستی گرافیک آنبرد هم شناسایی نمیشه...ینی بعد نصب درایور اینل توی جی پی یو زد چیزی نمیاد توی دی وایس منیجر هم همینطور
نقل قول:
راستی گرافیک آنبرد هم شناسایی نمیشه...ینی بعد نصب درایور اینل توی جی پی یو زد چیزی نمیاد توی دی وایس منیجر هم همینطور
شما یک ویندوز دیگه نصب کن . مشخص میشه . اگر 8.1 نسخه 64 بیت داری نصب کن مشخص میشه /
نقل قول:
شما یک ویندوز دیگه نصب کن . مشخص میشه . اگر 8.1 نسخه 64 بیت داری نصب کن مشخص میشه /
مشکل حل شدددددددددددددددددددددددد دددد...ویندوز قدیمی بود
نقل قول:
مشکل حل شدددددددددددددددددددددددد دددد...ویندوز قدیمی بود
بله عزیز دیروز هم چندین بار گفتم . تاپیک قفل میشه