اره منم احتمال میدم از ویندوز باشه...64 بیته ولی home من تا حالا home نصب نکرده بودم...ام اس ای گیمینگ هم که نصب کردم نوشته بود با سیستم عامل شما سازگاری نداردنقل قول:
Printable View
اره منم احتمال میدم از ویندوز باشه...64 بیته ولی home من تا حالا home نصب نکرده بودم...ام اس ای گیمینگ هم که نصب کردم نوشته بود با سیستم عامل شما سازگاری نداردنقل قول:
امید جان ممنون میشم یه لینک دیگه بدی(ترجیحا سایت ایرانی یا خارجی درستو حسابی باشه) این هی تا نصفه دانلود میشه بعدش لینک تغعیر پیدا میکنه همه نتم رفتنقل قول:
[برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]نقل قول:
میگه با این ورژن از ویندوز سازگار نیست...ویندوز ده پرو نصب کردم...میگم این درایوره ارور ها رو درست میده؟؟ینی الان قطعا مشکل از ویندوزه؟؟:11():نقل قول:
ویندوز نصب کن درست میشه . نباید چنین اروری بدهنقل قول:
میگم ممکنه مشکل از خود کارت گرافیک باشه؟؟البته سیستم کاملا بالا اومده کابل هم مستقیما خورده به کارت گرافیکنقل قول:
برق PCIE کارت را وصل کردی ؟نقل قول:
یک شات از GPU-Z بگیر .
ویندوزت 64 بیته ؟
توب جب پی یو زد فقط یه کارتو شناخته که اسمشم اینطوری نوشته>>نقل قول:
microsoft basic display adapet
شما ویندوز جدید نصب کننقل قول:
10 نسخه 64 بیت اینتر پرایز
درایورهای مادربرد را نصب کن .
بعد درایور NVIDIA را نصب کن
گرافیک درایور خود سیدیش نصب میشه ؟
اره نصب میشه ولی درایور نبود برنامه بود...الان اینکه جی پی یو زد نمیشناسه مشکلی ایجاد نمیکنه؟؟من دل شوره پیدا کردم که نکنه کارت گرافیک خراب باشه...نقل قول:
- - - Updated - - -
البته اروری که میده اینه که با این ورژن از ویندوز شما سازگار نیست...ارور ها رو درست میده؟نقل قول: