نصب نشد...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
نصب نشد...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
اون درایور استاندارده . چه پیغامی میده که نصب نمیشه ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sajad564 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
معناش اینطوریه که کارت گرافیک شما شناسایی نشد...ولی راستشو بخوای مشغول نصب برنامه های دیگه بودم دانلود نکردم خخخخخخ ولی حجمو اسمشو نگا کردم دقیقا همونی بود که از سایت انویدیا دانلود کردمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دانلود کنید . ویندوزت 64 بیت نصب کردی ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sajad564 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر باز هم نشد توی ویندوزت مشکل داری . ویندوز 10 64 بیت پرفشنال یا اینترپرایز نصب کن .
کاربر شهرسختافزار
اره منم احتمال میدم از ویندوز باشه...64 بیته ولی home من تا حالا home نصب نکرده بودم...ام اس ای گیمینگ هم که نصب کردم نوشته بود با سیستم عامل شما سازگاری نداردبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
امید جان ممنون میشم یه لینک دیگه بدی(ترجیحا سایت ایرانی یا خارجی درستو حسابی باشه) این هی تا نصفه دانلود میشه بعدش لینک تغعیر پیدا میکنه همه نتم رفتبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
[http://dl.softgozar.com/Files/Softwa...tgozar.com.exeبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sajad564 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
DOOM999 (11-06-17)
کاربر شهرسختافزار
میگه با این ورژن از ویندوز سازگار نیست...ویندوز ده پرو نصب کردم...میگم این درایوره ارور ها رو درست میده؟؟ینی الان قطعا مشکل از ویندوزه؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
میگم ممکنه مشکل از خود کارت گرافیک باشه؟؟البته سیستم کاملا بالا اومده کابل هم مستقیما خورده به کارت گرافیکبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks