YosefFaraji (11-04-15)
اگر عجله ندارید .. مورد دوم رو شخصا تست میکنم در منزل و براتون توضیح بدمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط YosefFaraji برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
YosefFaraji (11-04-15)
این pdf راهنمای کلی team viewer هست .
http://www.hiva-network.com/software/TeamViewer9.pdf
fernaspe (12-04-15), YosefFaraji (11-04-15)
|
مادربردم Wake On LAN نداره.مدل Asus H87PRO
مادربرد سیستم موردنظر هم Asus هست و چیپشم قدیمی تره (فکر کنم P67 باشه)
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
ولی جهت بالا بردن اطلاعات عمومی خواستم این روشو بدونم.چون لازم میشه
من فعلا این مراحل رو طی کردم:
سیستم رو تنظیم کردم تو ساعت مشخصی روشن بشه
-دانلود منیجر شروع به دانلود کنه
-از راه دور هم با تیم ویور کنترلش کنم(مثلا دانلود جدید بزارم)
-برای اینکه کسی سیستمو خاموش نکنه کلیدهای ShutDownو Restartرو از Group Policy غیر فعال کردم
- بعضی روزها هم که کلاس دارم ، فایلای دانلود شده رو کپی میکنم میارم خونهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فقط خواستم به جای اینکه سیستم تو ساعت مشخصی روشن بشه ، خودم بتونم هر وقت خواستم روشنش کنم
M3RS4D 50062 (11-04-15)
تشکربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط life24 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خودم خواستم تست کنم مادربردم Wake On LAN نداره.ممنون میشم اگه تست کردید اینجا مطرح کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
M3RS4D 50062 (11-04-15)
این دانلود های مجانی عجب داستانهایی داره برا خودشبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
YosefFaraji (11-04-15)
اره داداش.یکی از سیستم های سایت دانشگاست.موانع زیادی سر راههبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M3RS4D 50062 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مثلا هر کسی کارش با سیستم تموم میشه خاموشش میکنه منم از راه دور نمیتونم روشنش کنم.بعد از ظهرا حدودای ساعت 6که دانشگاه تعطیل میشه سرعت خیلی خوبه چون کسی ازش استفاده نمیکنه.از بایوس تنظیمش کردم که ساعت 6روشن بشه ولی فکر کنم موقعی که تعطیل میشه یا برقا رو خاموش میکنن یا اینترنت رو قطع میکنن.یه بار فقط روشن شد و تا ساعت 12 شب کار کرد.بعد 12 خاموش شد سیستم.نمیدونم چرا.مثل اینکه بازم به قطع کردن برق ربط داره
life24 (12-04-15), M3RS4D 50062 (11-04-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks