خواهش میکنم، لطف دارید.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shahryar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نسبت به IDM باید عرض کنم که همونطور که ساسان جان نیز اشاره کردند، نقل قولهای خوبی از این دانلود منیجر نسبتا نوپا (دانلود استادیو) میشه و خب بهنظر من هم گزینه خوبیه.
ولی IDM یک خصوصیت خوب داره که اون رو منحصر بفرد میکنه: همه لینکها را دانلود میکنه. به عبارتی دیگر، سیستم Browser Monitoring آیدیام طوری در مرورگرها کار میکنه که شما هرگونه لینکی را - از لینک مستقیم گرفته تا رپیدشر و... - که باز کنید، خودش شروع به دانلود میکنه.
این موضوع درکنار سرعت حدودا متفاوتش با دانلود منیجرهای دیگه، میتونه مفید باشه. مثلا شما برای دانلود از رپیدشر دیگه مشکلاتی که هنگام دانلود با مرورگرها را دارید، نخواهید داشت. (این سرعت بیشتر هم برای من، کاملا محسوس بوده)
اگر بخواهیم کل سخن را در یک جمله خلاصه کنیم، میشه گفت که دو خصوصیت IDM اون رو نسبت به سایر دانلودمنیجرها متمایز میکنه: یکی سرعت بنسبت بیشتر و دیگری دانلود همه لینکها.
ولی خب دانلود استادیو هم یکسری ویژگیهای مثبت در محیط نرمافزاریاش داره که خب شاید IDM و امثالهم اونها رو نداشته باشند.
خواهش میکنم ساسان جان.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sAsAn.K برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
راستش من خودم امتحان کردهام و اگر مشکل دانلود از رپیدشر براتون مطرح نیست، پیشنهاد من دانلود استادیو هست.
شاد زی و مهر افزون، بابک. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks