سلام
تنظیماتش زیاد نیست و لی ! یکی توی مشرقه یکی توی کغرب
مثلا اول از همه میری آپشن برنامه رو دستکاری میکنی که چه ساعتهایی کار کنه با چه پورتی وصل بشی و...
بعدش میبینی که اپلود داری ( این گزینه همیشه خدا برقراه من 13 گیگ اپلود داشتم فقط 8 گیگ دانلود !!!) ولی دانلود نداری
مصیبتهاش خیلی زیاده .
یه جای دیگه هست که الان ایدم نیست چون توی لپتاپم نصبش نکردم و سر فرست بهتون میگم باید برید ببینید چقدر ای پی دارید یه قسمتی هست در قسمت تولز و ip tool نمیدونم اسمش چی بود در دکمه تولز بود اگه اشتباه نکنم مقدار مثلا اونجا نباید زیر 100000 تا ای پی باشه بعدش هم یه جایی هست که هر روز باید بهش ادرس بدید تا سرورهای جدید رو بگیره .
یه حجای دیگه اش هست باید برید فایروالش رو اپدیت کنید ..
میگم دیگه مصیبته فکر میکنید شوخی میکنم.
من با این نرم افزار فقط تونستم یه سری از فیلمهایی که نایاب بودند رو پیدا کنم فیلمهای خاصی که کسی نگاه نمیکنه و هرکسی نمیبینه و نرم افزارهایی که به کار هرکس ینمیاد و در بازار ایران نیستند ولی در این ایمول لامصب پیدا میکیند
یه چیزی رو که قبلا گفتم در قسمت سرچش یه بار اتحان کنید کلمات صک ثی بزنید !!! لامصب پیدا میکنه بدون هیچ گونه ترسی !!! پیدا میکنه ولی باید مواظب باشید که facke نباشند. معمولا wmv ها یی که براتون پیدا میکنه همشون از دم خراب و ویروسی هستند ولی MPG ها و avi , mkv ها مشکلی ندارند . برنامه ها هم که درست هتسند ولی فایلهای فشرده بعد از دانلود باز نمیشند
من حدود 13 گیگ با این لامصب اپلود کردم و حدود 8 گیگ دانلود کردم پس مواظب باشید فقط در صورت نیاز ازش استفاده کنید چون بینهایت بی مصرفه فقط برای چیزای نایاب ازش استفاده کنید و در همه حالت استفاده از تورنت رو پیشسنهاد میکنم
روزایی که اینترنت قطع بود مثل 16/9 /88 و 13/8/88 که اینترنت کل ایران قطع بود تورنت دانلود میکرد ولی ایمول چون نصف ارتباظاتش از طریق Http فعال میشد قطع بود حالت عادی هم که سرعت نداره .
پس میفهمیم که به درد ایران نمیخوره.
ولی در مورد دوستانی که در چت رومش هستند بگم اونها خوب راهنمایی میکنند هیچ وقت هم خسته نمیشند و گام به گام به انگلیسی ر اهنمایی میکنند ولی چه فایده که ترکهای این نرم افزار از طریق Http کانکت میشوند و دردسرش زیاده که اگه چیزپی ان داشته باشید کار میده. در غیر این صورت زیاد بهش دل خوش نباشید
ضمنا باز هم میگم فقط در صورت نیاز ازض استفاده کنید چون پهنای باندتون رو خیلی هدر میده .
حالا اگه واقعا احساس نیاز میکنید . بهم بگید تا برای هفته های دیگه یه اموزش درست کنم و سیر تا پیازش رو بگم.

Bookmarks