اووووووووووووف
بابا چه خبر ه یه دفعه بگو بیام برات تنظیمش هم کنم . خیلی زیاده کم نیست که
ولی یه نکاتی رو بهت میگم. اولا تا جایی که میتونی با تورنت دانلود کن چون تورنت خیلی بهتر از این عمل میکنه
ولی معایب
چون ترکرهای این برنامه از طریق نام دومینها ساپورت میشه ونام دومینهای این برنامه اکثرا س گ ص هستند همیشه با دانلود دچار مشکل میشی من با چیز پی ان وصل شدم و سرعتم خیلی بیشتر هستش ولی وقت عادی صرعتی ندارم چون نام دومینهایی که استفاده میکنه به علت استفاده از نامهای س گ ث ی همیشه تعطیله
نکته دوم . همیشه خدا باید لیست ترکرها رو اپدیت نگهداری
یه مزیتی داره در قسمت سرچش میتونی هرچیزی که ثیلتر باشه رو سرچ کنی البته قالهارو میگم از هرچیزی که بخوای ... اینجاش دیگه قیلتر نیست.
خوب برای تنظیمش هم پیشنهاد میکنم اگر زبونت خوبه بری توی قسمت چت رومش که یک دمه است و بزنی وارد بشی.
وارد روم english emule help بشی و توی اونجا یه دوست عزیزی هست به نام keops ویا یکی دیکگه هم هست که scanner هستش جفتشون هم رفیقهای من هستند باهاشون صحبت کنی تا لیست تنظیمات رو بهت بدهند اگه کسی هم نبود ( که معمولا هست ) شما این دستور رو توی همون روم بنویس serverlist! دقت کن اولین حرف با علامت تعجب شروع میشه !
بعدش طبق توضیحات پیش برو . اگر هم انگلیسیت روان نیست بگو تا از اول تا اخرشو بهت بگم چون خدایییییییییییییییییییییی ییییییییییییی سخته خیلی زیاده دونهه دونه گزینه هاشو باید بهت بگم و خیلی زیاده در صورتی که طبق این فرمولی که دادم بری خودت هم اولا دستت مید دوما خودت یاد میگیری
گه جایی مشکل داشتی بگو تا یادت بدیم.

Bookmarks