ارزش درست شدن داره یا ن؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خرجش حدودا چقدر میشه..
معمولا به چه خاطری اینطوری شده؟؟
کاربر شهرسختافزار
ارزش درست شدن داره یا ن؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خرجش حدودا چقدر میشه..
معمولا به چه خاطری اینطوری شده؟؟
|
|
باید توسط شخص وارد تست بشه . از راه دور بدون تست نمیتونم هیچ برآوردی از هزینه این دستگاه کنم .اگر مشهدی ببر پیش آقای موسمی ببینه مشکلش چی هستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط javaheri69 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
javaheri69 (01-03-17)
کاربر شهرسختافزار
حدودی نمیشه بگین چقدر هست..چون میخوام بدونم اگه زیاد خرج داره..یک سیستم دیگه ببندمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
باید با قطعات سالم جایگزین بشه . با توجه به تاپیک های قبلی قطعات شما استاندارد نیستند .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط javaheri69 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
javaheri69 (01-03-17)
کاربر شهرسختافزار
مهندس الان سیستم خیلی راحت میاد بالا بدون مشکل..برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من خودمم گیج شدم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگه درستش نکنم هاردم میسوزه یا ن ربطی نداره..
چون قبلا پیش دو نفر بردم تست میزنن میگن سالم هست باز میام خونه اینجوره..خودمم خسته شدم ازش
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks