خیلی راحته برای آپدیت آنلاین که تو صفحه اصلی آنتی ویروس زده آپدیت کافیه اونو بزنی تا به صفحه آپدیت هدایت بشی اونجا هم کافیه Run update رو بزنی تا آپدیت آغاز بشه البته باید قبلش آنتی ویروس رو اکتیو کرده باشی وگرنه کلا این قسمت غیر فعال میشه.
برای آپدیت آفلاین و هم بکاپ گیری از آپدیت هم طبق عکسهای زیر عمل کن
1. اول از صفحه اصلی گزینه Settings رو انتخاب میکنی.
1.jpg
2 . در این قسمت از تبهای موجود وارد تب مشخص شده با عدد 2 که مربوط به آپدیت میباشد میشی.
3 . در این قسمت پرای بکاپ گیری تیک گزینه ای رو که با عدد 3 مشخص شده رو میزنی تا بکاپ گرفتن از آپدیت فعال بشه در ضمن میتونی از نوار آدرس زیر اون محل ایجاد بکاپ رو تغییر بدی .
2.jpg
4 . و برای وقتی که میخوای از بکاپ گرفته شده از آپدیت استفاده کنی و آنتی ویروس رو آپدیت کنی بعد نصب ویندوز یا یه سیستم دیگه قسمتی رو که با شماره 4 علامت گذاری کردم آپدیت سورس رو انتخاب میکنی که یه پنجره جدید باز میشه در پنجره باز شده در همون تب اول گیزنه add رو میزنی وقتی اینکارو بکنی از شما آدرس محل آپدیت رو میخواد که شما باید از منوی درختی باز شده محل پوشه آپدیت که به نام Update distribution هست رو بهش میدی ((فقط دقت کن نام این پوشه رو عوض نکنی یا محتویاتش رو دستکاری نکنی))حالا میبنی آدرس محل آپدیت آفلاین در زیر همون قسمت اضافه شده تیک اونو میزاری و تیک گزینه قبلی رو برمیداری ((اینجا هم یادت باشه بعد آپدیت آفلاین برای آپدین انلاین جای این تیک ها رو عوض کنی وگرنه آنلاین آپدیت نمیشه )) حالا تمام پنجرهای باز شده رو تایید و میبندی و از صفحه اصلی میری و آپدیت رو میزنی تا آنتی ویروس آپدیت بشه.
3.jpg
اینجا تو عکس دقت کنید درایو G من به عنوان محل آپدیت آفلاین نشون میده که بعد آپدیت کردن تیک اونو برداشتم و روی گزینه اصلی یعنی آپدیت توسط سرور کاسپر رو تیک زدم تا بصورت آنلاین آپدیت کنم.
Bookmarks