سلام
من فردا یا پس فردا تصمیم گرفتم برم مترجم متن بخرم
1- اسم نرم افزاری که فارسی به انگلیسی و انگلیسی به فارسی رو به صورت آفلاین ترجه کنه چیه؟؟؟
2- قیمتش چنده؟؟؟
3- کاربرد زیادی داره؟؟؟ (به درد معنی که هیچی از انگلیسی سر در نمیارم میخوره؟!)
ممنون
کاربر شهرسختافزار
سلام
من فردا یا پس فردا تصمیم گرفتم برم مترجم متن بخرم
1- اسم نرم افزاری که فارسی به انگلیسی و انگلیسی به فارسی رو به صورت آفلاین ترجه کنه چیه؟؟؟
2- قیمتش چنده؟؟؟
3- کاربرد زیادی داره؟؟؟ (به درد معنی که هیچی از انگلیسی سر در نمیارم میخوره؟!)
ممنون
|
|
کاربر شهرسختافزار
چرا کسی تاپیکای مارو نمیخونه؟؟
کاربر شهرسختافزار
آقا الان رفتم دیدم یه جا نوشته مترجم متن انگلیسی به فارسی 12000 تومن توی صادقیه
پس انگلیسی به فارسی و فارسی به انگلیسی چند میشه؟؟
کسی اسم نرم افزارو میدونه؟؟؟؟
بابا کمک کنیددد
حجت جان اصلا ما مترجم متن نداریم چون هیچ مترجمی نمی تونه با توجه به قواعد ترجمه کنهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hOjjAt_PcNeTwOrK برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من الان خودم 2.5 پارس با 38 رشته تخصصی و 2.6 پارس عمومی و پدیده 8 و power translator 11 me رو دارم هیچکدوم اون چیزی که شما فکر میکنید نیستند و نیاز به ویرایش دارند
ولی اگر خیلی لازم داری من در خدمتت هستم شاید خیلی پایین تر از اون قیمتهایی که گفتی - پولتو الکی تو آب نریز
بازم سوالی بود در خدمتتون هستم
کاربر شهرسختافزار
خوب هزیزم منم که نمیخوام مترجم مهندسی کنه!
مثلا در سطح کلمه های مبتدی
کلمه هایی که روزناه حرف میزننو...
راستی اصلا فارسی به انگلیسی و برعکس داره؟
کاربر شهرسختافزار
دوست عزیز سلا م مترجم پارس ترانسلیتور میتونه متن رو ترجمه کنه قیمت38 رشته تقریبا 140 هزارتومن قیمتشه اما اگه میتونی 1400گیکا بایت یا حداقل 850 مگابایت رو دانلود کنی برو تووبلاگ http://www.tv.mihanblog.comلینک دانلود رو از اونجا بگیربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hOjjAt_PcNeTwOrK برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
کاربر شهرسختافزار
ایمیل من manblack49@yahoo.com
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks