سرورهای ایمیلو رو میتونند فیلتر کنند.
کاربر شهرسختافزار
میتونی از یه آنتی ویروس بروز استفاده کنی ، گرچه درصد خطر را 100 مم نمیکنهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Emperatour برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بعد هم کی چنین حرفی رو زده که طرف هر آن ممکنه سیستمشو خاموش کنه ؟ اکثر فایل ها بیشتر از 40 سورس دارند
ایمول یه سیستم اشتراکه فایله چجوری میخوان فیلترش کنن ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MKH برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
سرورهای ایمیلو رو میتونند فیلتر کنند.
|
|
کاربر شهرسختافزار
تاره اگه نمیشد الان ایمیول توی دانشگاه کار می کرد ولی در هیچ جای اون کار نمیکنه.
کاربر شهرسختافزار
چیزی که ایمیول داره سرور ، اشکال از دانشگاه شماست
کاربر شهرسختافزار
نه عزیزم این ایمیول رو برو از هرکی میخوای بپرس .
اگه بخوان میتونن همه ی سرورهاش رو فیلتر کنن.
تازه خیلی سرور داره ولی بهت پیشنهاد می کنم برو بخون اصلا چه طور کار میکنه و بعد بیا بگو خیلی سرور داره.
چه ربطی داره اگه 10 تا سرور اصلیشو فیلتر کنن دیگه تو اگه تونستی ازش استفاده کن.
حق آب و گل داره
کاربر شهرسختافزار
حوصله ی اسپمینگ رو ندارم وگرنه من اطلاعاتم راجع به هر چی کامل نباشه راجع به سیستم های اشتراک فایل مخصوصا ایمول کامله .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mkh برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
نه سعید جان ولی میدونی که برای مثال اگه 10 تا سرور فیلتر شن خیلی از فایلها نابود میشه .
من حرفم اینه که میتونند همه ی سرور ها رو فیلتر کنند.
|
|
کاربر شهرسختافزار
قبول دارم که من تند رفتم ببخشید.حوصله ی اسپمینگ رو ندارم وگرنه من اطلاعاتم راجع به هر چی کامل نباشه راجع به سیستم های اشتراک فایل مخصوصا ایمول کامله .
کاربر شهرسختافزار
جواب پست شماره 18 : ایرانی ها نابغن هرکاری میتونن بکنن
جواب پست شماره 19 : خواهش میکنم
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks