با دروود
آیا در پی تحریمهای اقتصادی ایران،حق استفاده از نرم افزار ها هم از ایران گرفته می شود؟
|
شرمنده .. تا حالا که تحریم نبودیم چطوری از نرم افزار ها استفاده می کردیم ؟ چطوری کپی رایتو می پیچوندیم ؟ اصلا مگه از راه حق از نرم افزار ها استفاده می کردیم ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط saeed25 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بعد از تحریم هم همینطوریه .. غصه نخور ..
پی نوشت : تا وقتی که Mecho Download , Emule , تورنت و ... هستن دنیا همیشه به کام ماست !
کاش به زمانی برگردم
که تنها غم زندگی ام
شکستن نوک مدادم بود...
PCN Exclusive User
D J V A H I D (28-12-08), N@VID (28-12-08), saeed25 (28-12-08), Stream (29-12-08)
اگر قرار باشه رعایت کنیم بله .. تحریم هم شامل نرم افزار ها میشه. ( همین الانش هم تحریم توی نرم افزار ها علیه ایران دیده میشه )
کاش به زمانی برگردم
که تنها غم زندگی ام
شکستن نوک مدادم بود...
PCN Exclusive User
وقتي اين شركتهاي عرضه كننده فيلم براي نمايش خانگي دم از كپي رايت ميزنن من خندم ميگيره . يكي نيست بگه كه خودتون فيلم هاي خارجي رو از كجا مياريد ؟ ميگه رايت و تكثير مثل دزديه .
D J V A H I D (28-12-08), Labyrinth (28-12-08), N@VID (28-12-08), saeed25 (28-12-08)
|
سایت Mathwork به IP ایران اجازه ورود نمی دهد و ایران را در لیست ندارد
saeed25 (28-12-08)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط red_waves برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدنه فقط اینجا ... شما ببین ما یه نرم افزار پیش پا افتاده هم که میخواییم نصب کنیم ... اسمی از ایران تو لیستش نیست... من به خیلی موارد برخورد کردم...واقعا به نظر شما دلایل این همه تحریم علیه ایران چیست ؟ آیا موضوع خاصیه که ما ازش بی خبریم ؟ من که اینطور فکر میکنم ...! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
saeed25 (28-12-08)
درسته ولی به این وخیمی نیست که حتی اجازه ورود IP ایران را به کاربر ندهد خیلی از مراکز تحقیقاتی IP ایران را بسته اندبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط D J V A H I D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Sun MicroSystem هم اجازه ورود IP ایران را نمی دهد
با خوبه که فقط یک ارورر می بینیم با عبارتی معنادار مواجه نمی شویم
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks