D J V A H I D (13-05-09)
سلام دوستان
این نرم افزار ساخت ویروس هست . که به دلیل اینکه توسط ویژوال بیسیک نوشته شده به وسیله ی هیچ آنتی ویروسی شناسایی نمیشه و تنها راه خلاص شدن ازش فرمت درایو یا کل هارد هست . ساخت ویروس توسط این نرم افزار بسیار آسان است همان طور که در تصویر زیر میبینین فقط در حد زدن یه تیک هست. اما این ویروس تنها زمانی فعال میشود که بر روی آن کلیک کنین.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این برنامه 100 % کار میکنه تاکید میکنم در صورت هرگونه اتفاق اینجانب مسولیتی را به گردن نمیگیرم.
دانلود
D J V A H I D (13-05-09)
|
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط *Gladiator* برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدچیز به اون صورت خطرناکی توش نمیبینم ... این رو باید ببینی ... غوغا میکنه ... خوراک کافینت های بد اخلاقه...دی ... البته از خطرناکی قفل شده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
http://pcnetwork.ir/showthread.php?t=21612
میلاد جان این یک برنامه نویسی ساده هستش که یک سری دستورات رو روی سیستم عامل اعمال میکنه و تا اجراش نکنی کار نمی کنه .
پس نمیشه بهش گفت ویروس.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خوب اینو که خودمم هم گفتم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط pelas برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
همچنین با توجه به این که میشه آیکن برنامه رو به شکل های نرم افزار های دیگر تغییر داد به راحتی اجراش میکنن.
در ضمن هرچند ساده هست ولی بسیار خطرناکه .توصیه میکنم اجرا نکنین.
راهی واسه برگردوندنش هست ؟ بیچاره شدم... اگه هست بگید...اگه نه که برم تو کار ویندوز جدید... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
rez (15-05-09)
D J V A H I D (15-05-09)
|
ای بابا نکنه اجراش کردی؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ™ D J V A H I D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چه گزینه هایی رو تیک زدی؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط *Gladiator* برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دیگه رفتم ویندوز نصب کردم ... تیک اون یکی که در سی دی رام باز و بسته بشه !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آقا اصلا ویندوز عوض کردن نمیخواد
با System Restore درست میشه
Start Menu>Programs>Accessories>System Tools>System Restore
یکی از تاریخ ها رو انتخاب کنید و ok کنید
عزیز من سیستم ریستور اگر قبلا یه زمان بازگشت تعین نکرده باشی که کار نمیکنه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط rez برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 2 میهمان)
Bookmarks