برای دانلود نرم افزار به همراه کرک به این تاپیک مراجعه کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای ورود اینجا کلیک کنید
من این هفته درباره یک برنامه خوب وکار آمد که می توان گفت بهترین برنامه برای بهتر شدن ویندوز میباشد این برنامه دارای قابلیت زیر میباشد راستی نام این برنامه است
الف. دارای چهار گزینه میباشد
1. Tune up systemcontorol این گزینه برای تنضیمات پیشرفته فایلها .پوشه ها .کیبورد .موس.ردپاهای اینترنتی.ایمیل.بهینه سازی سرعت رم و.............
2. Tuneup startup manage این گزینه از اسمش معلوم است تنضیمات استارت آپ ویندوز می باشد که می توانید
برنامه هایی که باعث اذیت شما در موقع بالا آمدن ویندوز میشود به صورت تیک غیر فعال کرد
3. Tuneup system information این گزینه تمامی اطلاعات سخت افزاری سیستم شما را نشان میدهد
4. Tuneup styler 2 این گزینه برای کنترل آیکن ها و حجم هر آیکن است ویک گزینه جالب دارد که می توان به طور دستی بوت اول ویندوز ویستا و xp را دستکاری کنید و عکس خود را بگذارید
ب.clran up Repir دارای چهار گزینه میباشد
1.tuneup diskcleaner این گزینه همان خود ویندوز است که امکانات بهتری دارد
2.tuneup disk doctordisk cleneaner این گزبنه که باعث می شود اشکالات دیسک را درست کند
3.space explorer این گزینه تمامی فایل های درایوها را در یک لیست میکند که خیلی جالب اس ت
4.tuneup registry cleaner تمامی فایلهای ریجستری را به هالت اول برمی گرداند
ج.optimaize improve دارای سه گزینه است که برای سرعت دهی ویندوز و رم می باشد
چ.administer controlserif برای تنضیماتadminister می باشد که کار را راحت می کند
ح. recovery destructionserif برای ریکاوری فایلها به کارمی رود
امیدوارم از این مطلب خوشتان آمده باشد من از این برنامه سالهاست که استفاده میکنم و هیچ مشکلی برای سیستم من پیش نیامده
آدرس سایت برای دانلود http://www.tune_up.com
آخرین ویرایش توسط mohammad amin در تاریخ 27-02-08 انجام شده است
|
|
برای دانلود نرم افزار به همراه کرک به این تاپیک مراجعه کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای ورود اینجا کلیک کنید
دست شما درد نکنه ممنون محمد امین
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks