Rezasam1 (19-02-13)
سلام
راستش من این همه سرچ کردم و پرسیدم اخر نفهمیدم.
فایل های PDF امکان ویرایش دارند؟
این فرم های PDF که میگن پر کنید ما باید با چی پر کنیم؟ چطور Edit کنیم؟
یک PDF رو چطور تمیز بسازیم بدون تبلیغ نرم افزار؟ آیا شرکت Adobe چیزی برای ویرایش یا ساخت PDF ارائه کرده است؟
لطفا من را اگاه سازید.
Rezasam1 (19-02-13)
|
سلام!
هم آره و هم نه.فایل های PDF امکان ویرایش دارند؟
فلسفه ی ایجاد PDF ارایه ی یک قالب تنها برای نمایش اسناد (و نه ویرایش) و تبادل اون ها به شکلی آسان است. در نتیجه اسناد وقتی PDF میشن، کدینگ شون به شکلیه که دیگه قابلیت ویرایش ندارن. وقتی بخواهیم یه PDF رو مجددا" به یه شکل قابل ویرایش تبدیل کنیم، مجبوریم یه عمل دیکدینگ انجام بدیم. در طی این عمل از کد در آوردن بسته به نوع محتویات سند ممکنه کل سند به یه شکل قابل ویرایش تبدیل بشه و ممکن هم هست تنها بخشی از محتویات قابل ویرایش بشن و بقیه سند به اطلاعات نامفهوم تبدیل بشه. مثلا" چنین مشکلی در PDF هایی که نوشته های آن با برخی از فونت های فارسی باشه رایج است. به هر حال نرم افزار هایی مثل ویرایشگر Foxit (تجاری) و یا Edit PDF (رایگان) وجود دارن که ادعا می کنن قادر به انجام چنین کاری هستن.
با نرم افزار هایی مثل PDF-XChange Viewer (هم رایگان و هم تجاری)این فرم های PDF که میگن پر کنید ما باید با چی پر کنیم؟ چطور Edit کنیم؟
در واقع این نرم افزار ها محتویات اصلی PDF رو تغییر نمیدن بلکه اشیایی رو به PDF اضافه می کنن. فرضا اگر شما یه فرم ثبت نام به شکل PDF دارید اگر اون رو با این نرم افزار باز کنید می تونید توسط ابزار های موجود در اون مثل افزودن متن به سند، فرم مورد نظر تون رو پر کنید.
نرم افزار های زیادی وجود دارن که یه پرینتر مجازی رو در سیستم عامل تعریف می کنن که اگر فایل تون رو با اون چاپ کنید خروجی به شکل PDF ذخیره میشه مانند novaPDF (تجاری) و یا doPDF (رایگان). به علاوه برخی نرم افزار های مثل نسخه های جدید Word آفیس مایکروسافت هم امکان ذخیره در قالب PDF رو دارن.یک PDF رو چطور تمیز بسازیم بدون تبلیغ نرم افزار؟
بله. رجوع شود به:آیا شرکت Adobe چیزی برای ویرایش یا ساخت PDF ارائه کرده است؟
http://www.adobe.com/products/acroba...pdf-files.html
موفق باشید
آرمین
'چو ایران نباشد، تن من مباد
Dim Armin As Iranian
If Iran.Enabled = False Then Armin.Enabled = False
farhad3915 (21-10-13), life24 (19-02-13), M A H R A D (24-02-13), mehrdad_ab (20-02-13), msilver (02-03-13), nima_hl (20-02-13), Rezasam1 (19-02-13)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks