با سلام..امروز خود بخود سیستم خراب شده..روشن میکنم سیستم رو فقط کیس روشنه هیچ علامتی نمیاد..ن مارک مادر برد نه گرافیک هیچی نمیاد بالا..گرافیک جدا کردم و رم رو جابجا کردم و تمیز ولی نمیاد بالا..مشکل از کجاست دوستان؟؟
با سلام..امروز خود بخود سیستم خراب شده..روشن میکنم سیستم رو فقط کیس روشنه هیچ علامتی نمیاد..ن مارک مادر برد نه گرافیک هیچی نمیاد بالا..گرافیک جدا کردم و رم رو جابجا کردم و تمیز ولی نمیاد بالا..مشکل از کجاست دوستان؟؟
|
مهندس مشکل از چیه
ن بوق نمیزنه..تقریبا۳سال هست این مشکل..ولی باز خود ب خود درست میشه..معلوم نیست کی درست میشه..مشکل از چیه بنظرتون
ابتدابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط javaheri69 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تست پاور
مهندس دادم بیرون تست پاور زدن ولی بازم درست نشده..نمیدونن مشکلش از چیه..راه بعدی چیه..
|
همون بیرون بدید برای شما تست بگیرن . عیب یابی نیاز به قطعه سالم و تجربه دارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط javaheri69 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مهندس نزدیک یک هفته هست سیستم تو مجتمع تک و چند جا دیگه بردم..هیچ کس نمیتونه بفهمه مشکلش چیه...با تجربه ی که شما دارین عیب از کدوم قسمته..اخه ساعت ۹میرم اونجا بهشون بگم..برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ببرید پیش آقای موسمیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط javaheri69 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اونجا بگید با من تماس بگیرند .عیب یابی نیاز به دیباگر و قطعات سالم و تجربه دارد
sfmth (20-01-18)
مهندس امید امروز میخواستم ببرم پیش اقای موسمی که زنگ زدن گفتن درست شده..مشکل از رم بوده..به نظرتون تمام این مشکلات از رم میتونه باشه؟؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks