Saeed-Milan (13-02-10)
کاربر شهرسختافزار
کسی از بچه های فوروم این نرم افزار رو تست کرده؟واقعا میتونه فیلمهایی با کیفیتهای داغون رو بهتر کنه؟یا ممکنه در مورد قابلیت های نرم افزار اغراق شده باشه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
l don't care about the truth anymore, What's real doesn't matter, What's important is how we live our lives
Saeed-Milan (13-02-10)
کاربر شهرسختافزار
دوست من از راهنماییت ممنونم ولی ممکنه در مورد خط اول بیشتر توضیح بدید.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط JEskandari برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
کاربر شهرسختافزار
دوست من من خودم قبلاً یک نرم افزار دیگه رو با این قابلیت امتحان کردم جوابی رو که خواستم نگرفتم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hamid_m برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این نرم افزار رو هم در دانلود یکی دو باره با مشکل مواجه شدم و هنوز فرصت استفاده پیدا نکردم.
ولی خوب نسخه های کرک شده برای فایل های صوتی و تصویری معمولاً کیفیت نهایی خودشون رو نشون نمی دن شما هم اگر میدونی این رو امتحان کن حجم زیادی نداره به امتحانش می ارزهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Hamid2547 (13-02-10)
این موضوع که گرافیک سریعر از پردازنده تبدیل میکنه یک سری موارد تبلیغاتی هست وگرنه عملا با پروفایلهای مشابه یک پردازنده چهار هسته ای در یک سوم زمان فیلم رو تبدیل میکنه
در مورد نیمای عزیز هم این شماره ی من هست خواستی روی هارد بریز بیار برات تبدیل کنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
09194466808
من و علی سابقه ی دیرینه ای در این نوع کارها داریم
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
nima_hl (07-03-10)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks