دوست من چیزی که شکل نشون میده اینه که شما ویروس اتوران دارید
برنامه autorun virus remover رو دانلود و نصب کنید حتما مشکلتون حل میشه
ضمنا نود32 اصلا برنامه قابل اطمینانی نیست من کسپر2011 رو پیشنهاد میکنم
موفق باشید.
کاربر شهرسختافزار
با سلام
اين دو فايلي كه در عمس مي بيند توي سيستم وجود دارند هر كاري مي كنم پاك نمي شن . از combofix استفاده كردم خود نرم افزار پاك شد اني ويروس ابديت هست eset smart security 4.421. با ابديت 5236
توي فلش ويروس انلاين گيم وجود داره كه با همين انتي ويروس و همينشماره ابديت شناسايي ميشه .
با rrt entrprise هم ايلهاي مخفي رو به حالت show در ميارم همه فايلها رو از ريشه درايوها پاك مي كنم بعد از ري استارت باز وجود دارن
[IMG]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید [/IMG]
با تشكر
Comodo Internet Security
|
|
کاربر شهرسختافزار
دوست من چیزی که شکل نشون میده اینه که شما ویروس اتوران دارید
برنامه autorun virus remover رو دانلود و نصب کنید حتما مشکلتون حل میشه
ضمنا نود32 اصلا برنامه قابل اطمینانی نیست من کسپر2011 رو پیشنهاد میکنم
موفق باشید.
این برنامه معجزه میکنه
http://www.freedrweb.com/cureit/?lng=en
-------------------------------------------
قبلش رجیستری رو اصلاح کن
http://www.imenantivirus.com/RegRepair.zip
K1LOU (07-07-10)
کاربر شهرسختافزار
در مورد ناد 32 که با نظر شما موافق نیستم . ویروس اتوران رو ناد32 با ابدیتهای خیلی قدیمی تر هم میشناسه . من فکر می کنم اینها اثار ویروس انلاین گیم هستند چون این ویروس روی فلش بودبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amir.45 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حالا نرم افزار های اقای امید رو امتحان کنم بعدش دوباره اطلاع رسانی می کنم
با تشکر
Comodo Internet Security
کاربر شهرسختافزار
با سلام و تشکربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
امید جان حجمش بالاست و نمی تونم دانلود کنم نرم افزار دیگه ای سراغ ندارین همون combofix نسخه جدیدش یا یک نرم افزار کم حجم تر
با تشکر
Comodo Internet Security
عضو VIP شهرسختافزار
من هم همین ویروس مزخرف رو دارم...
ناد میشناسه...
ولی پاک نمیکنه...
بازم هست...
و یه مشکل جدید اینکه تو فلش مموری هر چی کپی میکنم یه فایل دیگه دقیقد مثل همین فایل ایجاد میشه ولی به صورت هیدن...
راهنمایی پلیز...
जीवन एक धोखा है.
|
|
کاربر شهرسختافزار
حتماً باید ویندوز رو عوض کنی بعد avg نسخه free رو نصب کن بزار سرچ کن پاک میکنهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط key1lou برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
K1LOU (09-07-10)
موقعی که nod ویروس رو میشناسه اونو از توی Quarantine پاک میکنی؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Ramin_Zero1818 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
nod مشکلش همینه که ویریس رو قرنطینه میکنه ولی باید خودمون پاکش کنیم
کاربر شهرسختافزار
با سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط javadshahvand برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوستان هنوز نتونستم این ویروس رو پاک کنم
جواد جان حتما باید ویندوز عوض بشه ؟ چون سیستم روش برنامه های کاری نصب است و نمیشه ویندوز رو عوض کرد
از طریق شبکه این ویروس به سیستمهای دیگه هم نفوذ میکنه یا نه ؟ می ترسم بقیه سیستمها هم ویروسی بشن
با تشکر
Comodo Internet Security
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks