sabanafas (28-11-10)
آموزش کامل فتوشاپ تمامی نسخه ها برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در صورتی که سوالی درباره آموزش فتوشاپ داشتید بامن تماس بگیرید:09353921966
برای اینکه آموزش فتوشاپ را دانلود کنید 1_به وب من بیایید2_درقسمت نظرات باذکر ورژنی که میخواهید آموزش ببینید و ذکر وب سایت یا ایمیل خود می توانید صاحب یک بسته آموزش کامل فتوشاپ شوید
بعد از آمدن به وب من وتکمیل اطلاعات ظرف حدّاقل 4روز آمز فتوشاپ به لینک ا ایمیل شما ارسال خواهد شد
آدرس لینک من:mh1404.blogfa.comبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
sabanafas (28-11-10)
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks