سلام
یاهو (یاهو و گوگل نه . آوای خوشحالی منظورمهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ) . آخه این الگوریتم به این سادگی چی بود که من نتونستم اون موقع که file i\o رو بررسی میکردم متوجه شمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید . اینجاست که امام خامنه ای میگه به وعده ی خدا اعتماد داشته باشید (إِن تَنصُرُوا اللَّهَ يَنصُركُم) . حتما اون موقع اعتمادم کمتر بود برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این کد رو برای تیکه کردن یک فایل بدین :
کد:psdPath=_SourceFolder.."\\Document.pdf"; pdfSaveName = _SourceFolder.."\\New folder\\SaveCodeLine"; --film.mpg New folder pdfOpen = io.open(psdPath , "rb"); Counter = 1; while (value==nil) do psdRead = pdfOpen:read(20000); if (psdRead~=nil) then saveHandle = io.open(pdfSaveName..Counter..".txt", "wb"); saveHandle:write(psdRead); saveHandle:close(); Counter = Counter + 1; else break; end end pdfOpen:close();
این کد رو هم برای چسبوندن دوباره برای ایجاد فایل واحد از تیکه هایی که قبلا ایجاد کردین :
پارامترهای توابع و همینطور مسیر فایل را و حتی الگوریتم رو طبق خواسته تون تغییر بدینکد:openTxt = _SourceFolder.."\\New folder\\SaveCodeLine"; savePdf = _SourceFolder.."\\MyPdf.pdf"; for i=1,5 do openHandle = io.open(openTxt..i..".txt", "rb"); textContain = openHandle:read("*a"); pdfHandel = io.open(savePdf, "ab"); pdfHandel:write(textContain); pdfHandel:close(); --openHandle:write("salam 1"); openHandle:close(); end
این کد میتونه هر فایلی در هر حجمی را تیکه کنه
فایل های تیکه شده رو (اگه فیلم و ویدئویی و از این دست باشه باشه نه exe و اینا) اگه با فرمت خودش ذخیره کنیم ، میشه جداگانه هم اجرا کرد.
حالا میدونین دیگه . میتونین روی هر تیکه از فایل ، انکد خاص خودتون رو داشته باشین با توابع Crypto (البته هدف از تیکه کردن فایل ، انکد کردن شون نیست)
راستی اینم بگم که البته توی کد دوم (وصل کردن فایل ها) ، کدی که من گذاشتم ، خوب تعداد فایل هایی که تیکه کردم رو میدونستم و 5 تا بود . واسه همین توی حلقه ی 5 تایی گذاشتم . شما باید به تعداد تیکه های فایل تون این حلقه را بزارین
چقد دنبال تیکه کردن فایل بودم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید الگوریتم به این چندان سادگی را نمیدونم چرا قبلا یادم نیومدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Bookmarks