سلام خسته نباشید
ممنون میشم آموزشی برای تبدیل فرمت این برنامه(MediaCoder) انجام بدید
میخواستم فایل 1G با فرمت MOV را به فرمت DVD با کیفیت اصلی آن فایل تبدیل کنم بدون افت کیفیت و حجم آن
ممنون
کاربر شهرسختافزار
سلام خسته نباشید
ممنون میشم آموزشی برای تبدیل فرمت این برنامه(MediaCoder) انجام بدید
میخواستم فایل 1G با فرمت MOV را به فرمت DVD با کیفیت اصلی آن فایل تبدیل کنم بدون افت کیفیت و حجم آن
ممنون
|
|
کاربر شهرسختافزار
سلام دوست عزیز
ببینید برای تبدیل به فرمت DVD نرم افزارهای بهتری مثل ConvertX to DVD هم وجود دارند لینک دانلود
ولی اگر حتما اصرار به کانورت با این نرم افزار را دارید توصیه میکنم ابتدا آخرین ورژن این نرم افزار رو دانلود کنید تا بتونیم پیش بریم لینک دانلود
در ضمن رزولوشن - کدک و بیت ریت فایلی که میخواهید تبدیل کنید رو هم ذکر کنید.
nothing is as it seems
Rezasam1 (18-08-11)
کاربر شهرسختافزار
من با اکثر نرم افزار های معروف از جمله CONVERT X TO DVD کار کردم ولی کیفیتو میارن پایین
این نرم افزار یعنی MEDIA CODER رو از دوستان همین فروم توی یکی از تاپیک های قدیمی دیدم که بدون افت کیفیت تبدیل میکنه ولی متاسفانه من اصلا با شیوه کارکرد این نرم افزار آشنا نیست
کار من هم متاسفانه خیلی فوریه اگه یه کمک فوری بکنید ممنون میشم
این عکس مشخصات فایل اصلی با فرمت MOV هستش که میخوام تبدیلش کنم به DVD با همان کیفیت
http://www.uploadkon.ir/uploads/1313669994.jpg
کاربر شهرسختافزار
ببینید دوست عزیزبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hadififax برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
رزولوشن فیلم شما 1920x1080 هست با بیت ریت 30Mbps
شما می خواهید فیلم مورد نظر رو بدون افت کیفیت بر روی DVD Player مشاهده کنید ؟؟
اگر پاسخ مثبت هست باید بدونید که استاندارد DVD نهایتا از رزولوشن 720x576 برای دستگاه های DVD Player پشتیبانی میکنه
پس شما نمی تونید بدون افت کیفیت یک همچین فیلمی رو بر روی DVD بریزید و بر روی دستگاه های پخش DVD نگاه کنید.
nothing is as it seems
Rezasam1 (18-08-11)
کاربر شهرسختافزار
ممنون بله میدونستم درمورد رزولشن ولی من نمیخواستم کیفیت بیاد پایین با رزولشن حداکثر برای دی وی دی حالا راه حل چیه ؟ من با چه برنامه ای تبدیل کنم با چه تنظیماتی که بهترین کیفیتو از این فایل به من بده و بعد آن فایل کانورت شدرو به برنامه DVD-lab PRO بدم تا بتونه بخوندش برای منو سازی .../
کاربر شهرسختافزار
MediaCoder متاسفانه خروجی DVD به شکل Video Ts/Audio Ts نداره برای همین به نظرم از ConvertX to DVD که مخصوص اینکار هست استفاده کنید بهتره.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hadififax برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای اینکه در قالب DVD حداکثر کیفیت رو داشته باشید توصیه میکنم مقادیر زیر رو برای فیلمتون در تنظمیات نرم افزار وارد کنید:
Resolution: 720x576
Bit Rate: 9.7MBps
Aspect Ratio : 16:9
البته با این بیت ریت ممکنه بسته به مدت زمان فیلمتون فایل خروجی بیش از حجم 1 دی وی دی بشه.
nothing is as it seems
|
|
کاربر شهرسختافزار
ممنون محمد عزیزبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohamad70 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نکته ای که باید شاره کرد در مورد بیت ریت هستش که اصلا در convertx to dvd قابل تنظیم نیست !
با حداکثر تنظیمات انجام شده برای تبدیل به دی وی دی بازهم کیفیت کانورت شده اصلا قابل مقایسه با ویدیو ارجینال نیست
واین خیلی بده که نمیتونیم یه فیلم دی وی دی با کیفیت بالا داشته باشیم
اگه دوستان راه حل دیگه ای دارند ممنون میشم راهنمایی کنند...
کاربر شهرسختافزار
ببینیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hadififax برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر DVD Player شما با کابل Composite به تلویزیون وصل بشه حداکثر از رزولوشن 720x576 پشتیبانی خواهد کرد.
اما اگر از دستگاه های پخش DVD استفاده میکنید که با کابل HDMI به تلویزیون متصل میشه می تونید
فیلمتون را با رزولوشن 1920x1080 با کدک XviD بر روی DVD بریزید ( کابل HDMI از رزولوشن هایی ویدئویی بسیار بالایی پشتیبانی میکنه)
بدون کاهش کیفیت و البته با حجم به مراتب بالاتر .
nothing is as it seems
ravegoat (19-08-11)
کاربر شهرسختافزار
درسته ولی وقتی با این رزولشن کانورت میکنم برای باز کردنش توی برنامه DVD-lab PRO به مشکل بر میخورمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohamad70 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
http://www.uploadkon.ir/uploads/1313750188.jpg
حالا به نظرتون راه حل چیه یعنی برای باز کردنش توی برنامه منو سازی باید با کیفیت پایین و حداکثر رزولشن دی وی دی کانورت کنم!؟
کاربر شهرسختافزار
بلهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hadififax برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای منوسازی این نرم افزارها یک همچین رزولوشنی رو پشتیبانی نمیکنن و ناچار هستید از همون استاندارد DVD استفاده کنید.
nothing is as it seems
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks