Galaxy (24-03-08), PCminister (24-03-08), Shahryar (24-03-08)
YoutubeGet 4.3 | 5.71MB
YoutubeGet is an all-in-one software designed to make quick and easy work to download Youtube videos and convert them. Offering a multitude of methods to acquire the video, this application has all the power you need while still remaining small and easy to use. After downloading videos it will auto convert FLV files to MP4, 3GP, AVI, WMV, MOV etc. Soon, you can see youtube videos on your MP4 or mobile phone!
Download from Rapidshare
<red>از کاربر تا ادمین در Different Level</red>Protected by Norton Internet Security 2012
Galaxy (24-03-08), PCminister (24-03-08), Shahryar (24-03-08)
|
ممنون ساسان جان تركوندي الان كه اومدم ديدم خيلي پست زديد فقط اي كاش يك توضيح هر چند مختصر در مورد برنامه بديد انجمن فارسي هست برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
كلوپ هواداران فايرفاكس ( تكنيك ها ، اخبار و ... )
مقايسه استاندارد بودن مرورگر ها
اگه زندگی بگذاره دوباره میخوام بیام فروم
خواهش می کنم Galaxy جان .
عزیز اسم تاپیک یه توضیح کوچیک در مورد برنامه هست جلوش .
اگر کافی نیست بگید کامل تر توضیح میدم بعد .
<red>از کاربر تا ادمین در Different Level</red>Protected by Norton Internet Security 2012
ساسان عزیز خیلی ممنون از این نرم افزاربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اما میشه لطف کنید و در مورد کرکش یکم توضیح بدید؟!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با تشکر.
God save us everyone,
Will we burn inside the fires of a thousand suns?
For the sins of our hand
The sins of our tongue
The sins of our father
The sins of our young
خواهش می کنم عزیز .
من دانلودش نکردم اگه ممکنه آپلود کنید کرکشو که ببینم چیه .
کرکش با خودش هست دیگه!
من متوجه نمیشم شما چی میگین؟
یعنی همین برنامه را با کرکش دوباره آپلود کنم؟!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با تشکر.
God save us everyone,
Will we burn inside the fires of a thousand suns?
For the sins of our hand
The sins of our tongue
The sins of our father
The sins of our young
|
فایلی که اسمش Sound.dll هست رو کپی کن توی فولدر خود برنامه در درایو C بعد وقتی ازت پرسید جایگزین کنم بله رو بزن تموم شد رفت برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
PCminister (26-03-08), sAsAn.K (26-03-08)
منظورم این بود که فایل کرک رو با Read Me ای هر چیزی که داره آپلود کن .
امیر عزیز که گفت باید چی کار کنی ، از ایشون هم ممنون .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks