نسخه ی جدید IDM منتشر شد ، به همراه کرک درست و تست شده برای دوستان .
http://rapidshare.com/files/17428966...phaPatcher.rar
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
<red>از کاربر تا ادمین در Different Level</red>Protected by Norton Internet Security 2012
|
اون 3 نفری که دانلود کردن واقعا زشته که دکمه تشکر نزدن !
<red>از کاربر تا ادمین در Different Level</red>Protected by Norton Internet Security 2012
اول تشکر میزنم بعد دانلود میکنم یکی از بهترین نرم افزارهای دانلود که تا حالا کار کردم باهاش همینه مخصوصاً در جریان RapidShare واقعاً حرف نداره
Going To Change New HardWare Soon
ساسان جان من کلید تشکر رو زدم ولی گویا انگار چت کرده بود نگرفت برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید حالا دوباره زدم تا بگیره
دوستان این رو بگم ساسان جان عادت داره لینک مستقیم بگذاره ( بس که آقاست ) ولی فرقی به حال من نکرد چون خودم اکانت دارم میگم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در کل دست گل ات درد نکنه انشالله همیشه پاینده باشی و لینک مستقیم گذار برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
sAsAn.K (24-12-08)
mer30 sasan gol kashti
خواهش می کنم دوست عزیز .
فارسی بنویسید ، ممنون .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
با تشکر از ساسان خان...آقا من دانلود کردم اما مثل سابق مشکل دارم باهاش...چه مشکلی؟؟؟؟من اولین بار که ویندوز ویستا رو نصب کردم از رو نرم فزارهای کینگ این نرم افزار رو نصب کردم و بعد دو 3 روز گفت سریالت مشکل داره و دیگه نتونستم استفاده کنم...از اون به بعد هر کاری می کنم و هر ورژنی دانبود می کنم همون اول نصب خفت می کنه و این پیغام رو می ده...کسی راه حلی داره؟؟؟؟هر کاریم می کنم کرک نمی دونم از این کیجن ها هیچ کدوم جواب نمی ده...یعنی من تا زمانی که این ویندوز رو دارم باید بی اینترنت دانلود منیجر کار کنم؟؟؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks