Skype پدیده دیگری در میان نرمافزارهای P2P است. اما اینبار، یک تفاوت بسیار ارزشمند دیده میشود: مکالمه صوتی آنلاین! بله، شما با استفاده از این نرمافزار میتوانید با دوستان خود و با هر فاصلهای - از سرخس تا خرمشهر، از لندن تا توکیو و از سیبری تا سیدنی صحبت کنید. این تکنولوژی کاملا برپایه اینترنت بوده و هیچ هزینهای را مبنی بر مکالمه راه دور در بر نخواهد داشت. همچنین شما میتوانید بصورت متنی «چت» کرده و فایلهای خود را با طرف مقابل به اشتراک بگذارید.
برای استفاده از «اسکایپ»، کافیست در عرض چند ثانیه ثبت نام کرده و یک یوزر و پسوورد برای خود بسازید. حالا دقیقا مانند یاهو مسنجر شما یک ID دارید که میتوانید آنرا به دیگران هم بدهید تا با شما مکالمه کنند. ضمن اینکه شما برای مکالمه صوتی، نیاز به یک میکروفون یا هدست برای حرف زدن، و یک اسپیکر، هدفون یا هدست برای گوش دادن خواهید داشت. همچنین سرعت اینترنت شما باید حداقل 30Kbps باشد که خوشبختانه تقریبا اکثر مردم کشور عزیزمان به سرعتی فراتر از این هم دسترسی دارند.
خود من هم از این برنامه استفاده میکنم و تا بحال با کیفیت خوبی با داخل و خارج از کشور هم صحبت کردهام. توجه داشته باشید که اینترنت من، چیزی جز دایالآپ معمولی نیست.
* امکانات
- صحبت با کامپیوتری که در هر نقطه از جهان باشد و به هر اینترنتی متصل باشد بصورت کاملا رایگان. (اگر دایالآپ دارید، فقط هزینه استفاده از اینترنت حساب خواهد شد، درست مانند اینکه در اینترنت درحال گشت و گذار هستید!)
- امکان استفاده از وبکم و دیدن چهره طرف مقابل
- چت بصورت دو نفره (مقابل هم) ویا در چترومها
- کیفیت بسیار بالای صدا که از کیفیت تلفن معمولی نیز بهتر است! (بازهم عرض میکنم که این کیفیت هیچ ارتباطی با سرعت اینترنت ندارد)
- قابلیت مکالمه رمزی (!)
- ایجاد یک فهرست از دوستان و IDها
- پایه گذاری شده براساس تکنولوژی قدرتمند Kazaa
- دسترسی آسان و محیطی بسیار زیبا
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دانلود (22.7 مگابایت - بدون نیاز به رجیستر) | وبسایت رسمی
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks