این برنامه رو تست کنید cFosSpeed 10.08 Build 2216 Final
دانلود
با سلام خدمت دوستان گلم
یه سوال داشتم
کسی برنامه ای سراغ داره که سرعت اینترنتمو زیاد کنه
Adsl 256
با تشکر
فرستاده شده از HUAWEI Y300-0100ِ من با Tapatalk
|
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط omidrada141 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تا اونجا که میدونم شما نمیتونید محدودیت سرعت که توسط ISP تعیین شده را افزایش دهید
چند سال پیش که نرم افزارهای کنترل ترافیک ضعیف بودند یک سری برنامه برای این کار وجود داشت
ولی در حال حاضر روش یا نرم افزاری برای این کار وجود ندارد
AMD>INTEL (30-07-15), designme (13-03-16), M3RS4D 50062 (26-08-15)
سلام
امروز با پیشرفت تکنولوژی سخت افزاری در شرکت های pap و استفاده از سامانه IBSng که بروی لینوکس دبیان نصب میشه امکان اینکار را به حداقل رسانده
البته این هم بستگی به نوع DSlam بکاررفته در مرکز مخابراتی و پهنای باند آن منطقه دارد ( گاهی وقت ها موقعه کانفیگ در مراکز پایه این اتفاق صدرصد رخ می دهد که سرعت دانلود شما بیشتر از سایر مراکز مخابراتی باشه) اگر دوست داشتید بیشتر توضیح میدم
البته نرم افزارهای زیادی خودنمائی کردند و درکل همه آنها یک کار را انجام می دهند.
دو نرم افزار ضمیمه میکنم که کار آن مثل باقی فقط مقدار سرعت دانلود را با بستن پهنای اضافی ویندوز اضافه می کند.( خودم نوشتم )
و نرم افزار دیگه هم هست به نام DNS Jumper که براساس پینگ دریافتی از سرور بهترین DNSپیدا میکنه (3 سال پیش با یک شرکت آلمانی قسمت فارسی تو ورژن 1 و 1.5 تامین کردم)
*DSLAM سخت افزاری که پورت بروی آن نصب و تقسیم پهنای باند را انجام می دهد
*مراکز پایه ، مراکزس هستند که درآن جهت تقسیم پهنای باند استفاده می شو
* PAP شرکت های ارائه دهنده اینترنت و ...
*IBSng نرم افزاری که جهت ارتباط مشترک از لحاظ مالی و وصل کردن ان به شبکه و دریافت IP
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks