سلام
این و تست کردی می خوام بدونم تاثیر چندانی داره یا نه
کاربر شهرسختافزار
برنامه اي قوي براي تقويت و اضافه كردن قابليت به سيستم كپي فايل و انتقال در ويندوز
[align=center]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید [/align]
اين برنامه مي توانين:
سرعت انتقال فايل
ميزان بافر فايل براي انتقال
سيستم اتمينان از كپي صحيح
ايجاد فايل لوگ و هيستوري
پخش صدا بعد از كپي
قابليت تنظيم كه بعد از كپي سيستم خاموش شود
تنظيمات نوع عملكرد د رمواقع بودن همنام فايل و يا كمبود جا
رفع بد سكتور بر روي فايل و رد كردن ان (مانده برنامه هاي كپي سي دي ارور ها رو رد مي كنه)
و ...
اين برنامه نسخه نت ورك (شبكه ) هم توش داره و سيستم Resume manager
داري پوسته هاي زيبا
[align=center]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید [/align]
حجم برنامه:584 KB
دانلود برنامه :
http://www.killprog.com/KCinst.exe
فارسي ساز (خودم درست كردم)
http://filesfly.com/f/57c6f52bb1_0.64MB
[align=center]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید [/align]
|
|
خودمونی شده
سلام
این و تست کردی می خوام بدونم تاثیر چندانی داره یا نه
یعنی این آخرشه. و خفن تر از این پیدا نمیکنی. اگریه دفه با این فایل کپی کینی دیگه بیخیالش نیمشی دقیقا مثله من.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hichkas
در این مورد اصلا شک نکن که آخرشه.
خودمونی شده
اکی مصطفی جان الان دارم دانلود می کنم
من با برنامه های زیادی کار کردم جون واقعا کپی بالاست =(((
فعلا
تشکر تشکر
خودمونی شده
فقط فارسی سازش لینکش مورد قانونی داشت
کاربر شهرسختافزار
متوجه نمي شم چه مشكل قانوني داره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hichkas
|
|
خودمونی شده
منظورم این بود که لینک دانلود خرابه
راستی نمی دونم
اما زیاد هم سرعت دانلود رو بالا نمی بره
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hichkas
من یه سوال مبهم برام پیش اومده. شما متن اول پست 1 را خواندید.
فکر کنم باید متوجه شده باشید که این برنامه هیچ ربطی به دانلود نداره و فقط سرعت انتقال فایل در درایوهای کامپیوتر (اعم از هارد و فلش دیسک و سی دی و دی وی دی و ...) را افزایش میده.برنامه اي قوي براي تقويت و اضافه كردن قابليت به سيستم كپي فايل و انتقال در ويندوز
که خداییش خفن جواب میده و من خیلی باهاش حال کردم. خصوصا با سرعتش
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks