نسخه Retail رو دانلود کنید + کرک Unreal .
سلام دوستان...
تازگی ها (3 هفتس)adsl گرفتم...اینDAP کمی ازار می ده...یعنی وقتی شروع می کنه دان کردن دیگه پیج رو به زور باز می کنن و ظاهراً اکثریت از IDM بیشتر راضین تا DAP...اومدم IDM رو از برنامه های کینگ شرکت پرند نصب کردم...فرتی سریالش نابود شد رفتم پی سی دانلو اونم همین بلا سرش اومد...حالا کسی مب تونه راهی پیشنهاد بده؟؟؟؟ممنون می شم...فکر می کنین IDM بهتره یا DAP؟؟؟با دایال آپ کار کرده بودم IDM بهتر بود اما ADSL که نشده تا الآن...
راستی یه سؤال دیگه دوستان...ربطیم به تاپیک نداره...راهی برای از بین بردن این حرکت رپیدشیر هست که نمی ذاره دو تا فیل ازش همزمان دان کرد؟؟؟
|
نسخه Retail رو دانلود کنید + کرک Unreal .
AMD Ryzen 5800X
MSI X570 Tomahawk
Geforce RTX 3080 FE
32GB Crucial DDR4-3600 CL16
WD SN750 Black 1TB SSD
Corsair HX1200i
LG 27GP850B
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید اینم لینک دانلود نسخه 5.15.2 از سایت رپیدشر همراه با سریال ساز برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کد:http://rapidshare.com/files/169125340/Internet_Download_Manager_5.15.2.7z
Amin Boy 20 (01-12-08), Rohham (01-12-08)
Internet Download Manager 5.15.2 Crack by TEAM REA - TESTED sAsAn.K
کد:http://rapidshare.com/files/169141718/IDM.5.15.2.Fixed-REA.CrackOnly.rar
<red>از کاربر تا ادمین در Different Level</red>Protected by Norton Internet Security 2012
Amin Boy 20 (01-12-08), Moein (01-12-08), Rohham (01-12-08)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sAsAn.K برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آريالا من این رو دان کردم...اما با هر بار که می خوام IDM رو باز کنم باید یه بار این رو اجرا کنم...مشکلش به طور کلی حل نشد...هی می گه liscenced by faiked serial و این حرفا...بعدش که این رو اجرا می کنم میاد صفحش اما اگر ببندمش بازم باید این فایل رو اجرا کنم تا درست شه...در ضمن توی browser هام هم نمیاد...تیکاشم زدم اما نمیاد دیگه...چه باید کرد؟؟؟همون اول که نصب می شه می گه سریال مشکل داره...آن اینستالش می کنم و کل فایلش رو از دایرکتوریش پاک می کنم بازم نصب می کنم همین رو می گه. ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
عزیز بیا این سریال ساز بصورت جدا فقط کافیه اسمت رو بنویسی رو کلید ریجستر رو بزنی ( بهترین کرک بدونه دستکاری در فایلها )
برای دانلود به فایل پیوست مراجعه کنید
آخرین ویرایش توسط Labyrinth در تاریخ 28-01-09 انجام شده است
Rohham (02-12-08)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Destiny برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آقا قسمت نیست انگار...دان کردم...این کی جن و هم زدم اما همچنان می گه همن حرف قبلی رو...ولیزیاد ناراحت نشو از این اتفاقات که فقط برای من می افته زیاد...طبیعی!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما یکبار کلا IDM رو پاک کن ( فولدرش رو هم توی Program File پاک کن ) بعد سیستم رو ریست کن بعد وقتی بالا آمد دوباره نصب کن و تست کن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط rohham66 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اون کرکی که من دادم احتمالش 0 درصده که کار نکنه !
من خودم دارم استفاده می کنم راحت ، اگر مشکل داشت که برای من هم مشکل داشت .
شما یه بار پاک کن نصب کن و بعد کرک کن ، ضمنا اون فایل REG رو هم باید اجرا کنی YES رو بزنی .
<red>از کاربر تا ادمین در Different Level</red>Protected by Norton Internet Security 2012
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks