adel28 (27-03-08), Emperatour (25-12-07), Fog (25-12-07), Security (25-12-07)
سلام دوستان ، ممکنه بعضی هاتون با این نرم افزار فوق العاده قوی کار کرده باشید .
این نرم افزار که محصول شرکت پر طرفدار Acronis هست یه نرم افزار برای مدیریت هارد دیسک هست ، من یه عکس ازش براتون میزارن خودتون تا ته برید ! :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دانلود نسخه ی کامل به همراه کیجن :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدکد:http://rapidshare.com/files/53699626/ita_sdd_10.0.2160_uploaded_by_MustafaBakar.rar
adel28 (27-03-08), Emperatour (25-12-07), Fog (25-12-07), Security (25-12-07)
|
ساسان جان ممنون . واقعا عالیه . من تا قبل از این که این نرم افزارو معرفی کنی با True Image کار میکردم
و دیگه میرم تو کار Acronis Disk Director 10.0.2160 . البته جفتشون برای Acronis هست .
ولی این طور که از عکس پیداست خیلی امکانت بیشتری داره.
" کاربر محترم اخبار و اطلاعیه های مهم انجمن و سایت شهر سخت افزار در اینجا دنبال کنید"
| آپلود سنتر عكس | قوانين انجمن | شهرسخت افزار|
سکیوریتی جان True Image کارش Image گرفتن از درایو ها و یا کل هارد دیسک هست ولی این نرم افزار برای ساختن پاک کردن تغییر سایز دادن و ... درایو ها و هارد دیسک هست .
شما هر دو رو داشته باش هر دو خیلی خیلی به درد میخورن .
Security (25-12-07)
پس بک آپ نمیگیره ؟ نه ؟
پس بیشتر تو رده کاری پارتیشن مجیک هست ؟ درسته ؟
بازم ممنون.
" کاربر محترم اخبار و اطلاعیه های مهم انجمن و سایت شهر سخت افزار در اینجا دنبال کنید"
| آپلود سنتر عكس | قوانين انجمن | شهرسخت افزار|
Image نمیگیره ولی میتونه هارد دیسک رو کپی کنه روی یه هارد دیسک دیگه .
بله کارش مثل Partition Magic هست ولی به نظر من خیلی خیلی بهتر از Partition Magic هست .
خواهش می کنم.
Security (25-12-07)
با سلام
من دانلود و install typical کردم ولی هر چه میگردم محل وارد کردن سریال نامبر را پیدا نمی کنم .
لطفا راهنمایی فرمایید.
با تشکر فراوان
|
دوست عزیز نسخه ی 2169 آخرین نسخه هست که میتونید نسخه ی کاملشو با کرک از اینجا و فقط از اینجا ( یعنی از جای دیگه ای نگیرید که بتونید بهش سریال بدید ) دانلود کنید .
کد:http://rapidshare.com/files/82604678/Acr.Dk.Dir.Serv.10.2169.CoRE.rar
<red>از کاربر تا ادمین در Different Level</red>Protected by Norton Internet Security 2012
بسیار سپاسگذارم.
ولی این نسخه server است ونه suite .
تفاوتهای ایندو در چیست ؟ حجم این فایل 45 مگ و نسخه suite حدود 68 مگ می باشد .
آخرین ویرایش توسط saeed.agha در تاریخ 11-02-08 انجام شده است
دوست عزیز اونی که شما گرفتی شاید به خاطر اینه Trial بوده حجمش بالا بوده .
شما همینو دانلود کن .
<red>از کاربر تا ادمین در Different Level</red>Protected by Norton Internet Security 2012
با سلام و تشکر فراوان
پچ لینک اول را ریختم و در مرحله installation محل ورود سریال وجود داشت .
به همه دوستان توصیه می کنم از پچ داخل سایت اصلی استفاده نکنند چون محل وارد کردن سریال وجود ندارد و فقط از پچ لینک اول استفاده نمایند .( در سایت اصلی اول باید خرید انجام شود و بعد از آن سریال به ایمیل فرستاده می شود و پچ قابل دادن سریال در اختیار فرد قرار می گیرد .)
با سپاس
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks