صد درصد مشكل كدك داري. يك پكيج كدك نصب كن ببين حل ميشه. مثل K- Lite Mega Codec Pack
سلام ...
من یه چند وقتی هست که یه مشکل خیلی بزرگ برای کامپوترم پیش اومده و هر کاری کردم این مشکل حل نشد ...
مشکل من اینه :
وقتی که من فایل های تصویری رو اجرا میکنم . فایل بدون تصویر اجرا میشه و فقط صدا داره !!!
در ضمن اینم بگم که الان حدود یک هفته است که من این مشکل دارم و تا 2 و 3 روز پیش کلیپ های تصویری رو اجرا می کرد ولی دوباره اینطوری شد ...
اینم بگم که من ویندوز هم عوض کردم ولی باز هم فقط برای 1 روز درست شد ...
و قبل از اینکه این مشکل پیش وقتی فایل های تصویری رو اجرا می کردم خود به خود یه فایل Text ساخته میشد ...
دیگه فکر نکنم چیزی رو نگفته باشم ...
لطفا هر کسی راه حلی ... پیشنهادی ... داره بذاره ...
ممنون
|
|
حق آب و گل داره
صد درصد مشكل كدك داري. يك پكيج كدك نصب كن ببين حل ميشه. مثل K- Lite Mega Codec Pack
آخرین ویرایش توسط Emperatour در تاریخ 01-11-07 انجام شده است
jackal_milad (02-11-07), Persiastore (01-11-07)
بله مشکل codeهستش شما اگر خط پرسرعت داشته باشی و حتی هیچ کاری نکنی ویندوز بعد مدتی خودش hotfix مربوطه رو میگره اگر هم نه که همون برنامه هایی که دوستمون گفت نصب کنید حتما درست میشه
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Emperatour برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی من K - Lite Mega Codec Pack رو دانلود کردم ولی هنوز مشکلم حل نشده ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اینم یک Screan Shot از پیغامی که میده : دانلود
-----------------
من ADSL دارم . هر چیزی بگین دانلود می کنم فقط کمکم کنید !!!!
-----------------
در ضمن من یه چیزی رو یادم رفت بگم :
قبلا که این مشکلو نداشتم هر فایل تصویری رو که باز می کردم . یه TEXT خود به خود درست میشد ! و بعد از اینکه یه مدتی دیگه این TEXT ها نیومد و این مشکل شروع شد ...
شما درایور کارت گرافیک رو اپدیت کردی؟نسخه چنده؟فکر کنم یک مشکل کوچک باشه.
حق آب و گل داره
بازهم تاكيد ميكنم اختلال كدك داريد. احتمالا يك نرم افزار ديگه احتلال ايحاد كرده. ويندور را عوص كن اگر ميتوني.اگر Jet Audio Plus هم دم دست داري با اونم تست كن.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط jackal_milad برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
سلام ميلاد جان.
راستش من خيلي اطلاعاتي در اين زمينه ندارم اما شايد بتونم بهتون کمک کنم:
اول اينکه ميخواستم بپرسم که آيا در همه پليرها اينجوري هست؟
اگر جواب بله هست، لطفا اون فايل تکست رو آپلود کنيد تا من و دوستان بهتر بتوانيم راهنمايي کنيم.
ضمنا اينکه وقتي K-Lite Mega Codec Pack رو نصب کرديد، با پلير خودش امتحان کرديد؟
اگر جواب اين هم بله است، اطمينان حاصل کنيد که ويندوزتان درست فرمت شده. متاسفانه وقتي هنگام نصب ويندوز (اون صفحههاي آبي) فرمت ميکنيد، درايو کامل فرمت نميشه و بعضي از مشکلات ويندوز قبلي توي ويندوز شما ميمونه. من هم همين مشکل را البته در نوعي ديگر داشتم و وقتي با يک ابزار فرمت داس مثل Hiren's BootCD فرمت کردم، درست شد. البته اينها مراحل بعدي هستند. همونطور که عرض کردم، ابتدا فايل تکست رو آپلود کنيد.
ولي به احتمال زياد مشکل درست فرمت نشدن هست. (چون با Reinstall ويندوز حل نشده)
نگران نباشيد، انشاءا... که درست ميشه.
موفق باشيد.
MR.Trance
"
شما درایور کارت گرافیک رو اپدیت کردی؟نسخه چنده؟فکر کنم یک مشکل کوچک باشه."
اگه منظورتون DirectX بله ! الان من DirectX 9.0c دارم ...
-----------------
MR.Emperatour
"بازهم تاكيد ميكنم اختلال كدك داريد. احتمالا يك نرم افزار ديگه احتلال ايحاد كرده. ويندور را عوص كن اگر ميتوني.اگر Jet Audio Plus هم دم دست داري با اونم تست كن."
من از اون موقع که این مشکل پیش اومده یک بار ویندوز عوض کردم که درست نشد ...
یعنی دوباره لازمه که عوض کنم ؟؟؟
----------------
MR.Babak
راستش من خيلي اطلاعاتي در اين زمينه ندارم اما شايد بتونم بهتون کمک کنم:
اول اينکه ميخواستم بپرسم که آيا در همه پليرها اينجوري هست؟ ( بله ! )
اگر جواب بله هست، لطفا اون فايل تکست رو آپلود کنيد تا من و دوستان بهتر بتوانيم راهنمايي کنيم. ( ولی فایل TEXT قبل از این مشکل درست میشد و درست از همون موقعی که این فایل Text ساخته نشد این مشکل برام پیش اومد ... )
ضمنا اينکه وقتي K-Lite Mega Codec Pack رو نصب کرديد، با پلير خودش امتحان کرديد؟ (بله ! و K-Lite یه ERROR داد که ازش یه Srean Shot گرفتم و Upload کردم ... پست #4 رو نگاه کنید ... )
اگر جواب اين هم بله است، اطمينان حاصل کنيد که ويندوزتان درست فرمت شده. متاسفانه وقتي هنگام نصب ويندوز (اون صفحههاي آبي) فرمت ميکنيد، درايو کامل فرمت نميشه و بعضي از مشکلات ويندوز قبلي توي ويندوز شما ميمونه. من هم همين مشکل را البته در نوعي ديگر داشتم و وقتي با يک ابزار فرمت داس مثل Hiren's BootCD فرمت کردم، درست شد. البته اينها مراحل بعدي هستند. همونطور که عرض کردم، ابتدا فايل تکست رو آپلود کنيد. ( چطوری می تونم ببینم که ویندوز کامل Format شده یا نه ؟؟؟ )
ولي به احتمال زياد مشکل درست فرمت نشدن هست. (چون با Reinstall ويندوز حل نشده)
نگران نباشيد، انشاءا... که درست ميشه . ( ان شاءا... )
-----------------
نه منظورم دایرکت ایکس نیست .خود کارت گرافیک درایورش ورزن چنده؟کارت گرافیک رو اپدیت کردی؟نسخه چند . 93.102 .امیدوارم منظورمو رسونده باشم.
پس ميلاد جان من فکر کنم همون مشکل فرمت هست. راستش فکر نکنم بشه فهميد که ويندوز کامل فرمت شده يا نه، اما خب علايمش مشخص هست.
چون مشکلي که توي ويندوز پس از رياينستال کردن ميمونه، ميتونه عاملش دو مورد باشه: 1- مشکل سختافزاري، 2-فرمت نشدن کامل ويندوز قبلي و موندن اثراتي از آن.
اگر شما توانستهايد کليپهاي ويديويي را نگاه کنيد، پس مشکل سختافزاري نيست و مورد دوم هست.
موفق باشيد.
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks