بزار ببینیم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید البته شاید به نظر خودت ساده بیاد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله.چون مبحث پک و آنپک اونقدر گستردست که فعلا اینارو استاد شین بعد میریم سراغ آنپک و اینا...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط gilanema برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سوالی بود در خدمتم...
--------------------------------------------------------------------بچه ها اگر مشکلی نداشتین یه "کرک می" خیلی ساده که الان نوشتم بزارم؟
بزار ببینیم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید البته شاید به نظر خودت ساده بیاد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با من كه نبودي ميدوني من زير صفرم سرچ كردن بلد نيستم
Serial Fishing.htm راستي سيد اينو چطوري ساختي؟
|
چشم.باور کن اونقدر سادست که ... .نه پک شده- نه نکته انحرافی داره- نه ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Destiny برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سورسش 2 -3 خط بیشتر نشد!اینو فقط دست گرمی گذاشتم.بعدا سختاشو میزارم حال کنیم!
D J V A H I D (23-02-09), SAMAViYAN (16-12-15)
مهدس جان گفتم که کاره خودم نیست یکی دیگه ساخته منم گذاشتم اینجا!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط gilanema برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
D J V A H I D (23-02-09), gilanema (26-10-08), SAMAViYAN (16-12-15)
ببخشید سریال رو بگم یا کرکش کنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید این هرحفتش امکان پذیره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فعلا قصدم پچ هست.البته سریال فیشینگ هم خالی از لطف نیستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید .شما هر دوتاشو بگو.بقیه دوستان چیکار کردن؟تونستن کرکش کنن؟
وقتيتوي OLLYDBG فايل باز مي كنم http://www.tinypic.ws/files/qhqy26805kklqb2hayka.jpg اين پيام مياد مشكي ميتونه باشه؟
D J V A H I D (23-02-09)
شماره سریالش اینه :
1234-4567-7890
دوستان کپی کنید توی برنامه ترتیبش درست میشه
این نسخه کرک شده توی فایل پیوسته برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط Labyrinth در تاریخ 13-11-08 انجام شده است
D J V A H I D (23-02-09), SAMAViYAN (16-12-15)
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks