سلام.اگه بدونم كه اولين مثالو فهمنديد و به مشكلي بر نخورديد ميرم سر مساعل بعدي.لطفا دانلود كنيد و تست كنيد و نظرتونو بگين.
سلام.اگه بدونم كه اولين مثالو فهمنديد و به مشكلي بر نخورديد ميرم سر مساعل بعدي.لطفا دانلود كنيد و تست كنيد و نظرتونو بگين.
Arianfar (08-10-16), mamad_qqqq (23-08-11)
|
من دانلود کردم ولی چون فایل Crackme قبلا کرک شده بود من عمل رو برعکس انجام دادم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته من قبلا یک بار نرم افزار UltimateZip کرک کرده بودم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید واقعا کرک کار جالبیه
موفق باشی عزیز برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
D J V A H I D (23-02-09), mohammad1985 (04-11-10), SAMAViYAN (16-12-15), Surpriser (25-10-08)
با سلام
ببخشید من تازه واردم اگه میشه آموزشی هم بدین که برنامه هایی که با Ollydbg باز نمیشن رو چیکار باید کرد آخه من یک برنامه دارم با Visual C# نوشته شده ولی وقتی میندازمش داخل OllyDBG دستورات و هیچی نمیاد و فقط برنامه اجرا میشه و وقتی هم فایل رو با Exeinf چکش میکنم میگه Microsoft Visual C# / Basic.NET / MS Visual Basic 2005 و فکر نکنم پک شده باشه , با تشکر
سلام لطفا ادامه بدید من خیلی مشتاق شدمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Surpriser برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با سلام، من دفعه اولمه که یک Crack me ساختم
از شما خواهش می کنم درجه امنیت این فایل رو از 10 مشخص کنید و ایرادهای کار من رو هم توضیح بدید ممنون میشم
برای توضیح باید بگم این برنامه یک UserID و یک Register Key از شما میخاد در صورتی که هر دو درست باشن پیغام You are best cracker @ 2012 ظاهر میشه و در غیر اینصورت بدون دادن هیچ پیغامی برنامه بسته میشه
در ضمن من اینو با dotnet 3.5 نوشتم
اینم آدرس ایمیل بنده rasool.yazdani.b@gmail.com
سلام نرم افزار ollydbd موقع سرچ برای all refrenced text string این خطا رو میده unable to read memory of debugged process
|
سلام من برنامه رو با توضیحات دانلود کردم
ولی برنامه ای که نوشته بودین دقیقا عکس کار میکرد یعنی وقتی com وارد میکردم پیام u ener wrong password ظاهر میشد
و بالعکس
خوب گفتم طبق توضیحات مقاله برنامه باید کرک شده باشه
پس وقتی برنامه رو تومحیط olldbg110 باز میکنم باید برعکس توضیحات مقاله عمل کنم یعنی دستور jne رو به je تبدیل کنم تابرنامه به حالت اول برگرده
یعنی وقتی رمز com رو وارد میکنم جواب welcome رو دریافت کنم
خوب مراحل رو انجام دادم تو قسمتی که باید دنبال jne یا je بگردم خبری از این دوتا نبود فقط یه چیزی شبیهشون بود(jnz) گفتم شاید باید اینو تغییر بدم که روش کلیک کردم بعد دکمه ی اسمبل رو فشار دادم مراحل رو دنبال کردم ولی نتیجه نداد
راهنمایی کنید لطفا برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید مطمئن باش کلی اعصابمو خورد کردی
حالا برام توضیح بده ببینم مشکل کار من کجاس تا از دلم دربیاد
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ninja_dh42 (09-01-13)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks