™Ali (18-07-08)
کاربر شهرسختافزار
اخواني الكرام
برادران محترم
اقدم اليكم برنامج قوي لتغير نبره الصوت الي اي نبره مثلا
اين برنامه قوي و عالي براي تغيير صداي شما مثال
من شاب الي بنت الي عجوز الي طفل الي طفله الي ......... الخ
بسر دوختر بيرزن بجه بيرمرد
البرنامج طبعا ما يحتاج شرح اصلا
اين برنامه اصلان نياز به شرح ندارد
البرنامج الاصدار الاخير
اين اخرين نسخش
البرنامج لبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
براي دانلود برنامه
http://www.geocities.com/lrlessons/AV-VCS.zip
™Ali (18-07-08)
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
تو نوشتن دقت کن عزیزميك برنامه علي براي تغيير صدا به دختر يا بسر يا بير زن يا بجه به شماها تقديم ميكنم
از برنامت ممنون لینکش سالمه
راستی ظاهرا عربی بلدی(یا از سایتی دیگه گذاشتی)
موفق باشید اخوی .....
اجرت با پروفسور شهریاربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
خيلي ممنون از شما دوست عزيز از اينكه موضوع من بازديد كرديد و مان اصلن عربي هستم نا عربي بلدم و اكر ميدوني با جه زور اين موضع را ترجمه به فارسي كردم
ملاحضه :از سايت خودم باتون كوزاشتم دوست عزيز
عضو VIP شهرسختافزار
مبارکه مبارکهخيلي ممنون از شما دوست عزيز از اينكه موضوع من بازديد كرديد و مان اصلن عربي هستم نا عربي بلدم و اكر ميدوني با جه زور اين موضع را ترجمه به فارسي كردم
ملاحضه :از سايت خودم باتون كوزاشتم دوست عزيز
حالا چرا ID اینطوری Sara???????
غلط املایی هم زیاد دارای انشا الله Persian یادت میدم.
ممنون که وقت گذاشتی عزیزمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
على جان خيلي ممنون كا با صراحت كامل تكلم مي كني و جون ار اميل من خوشت نيومد عوز كردم بخاطر شما دوست عزيز sars889900 قبلان اميل من بود
عضو VIP شهرسختافزار
قصد بدی نداشتم عزیزمعلى جان خيلي ممنون كا با صراحت كامل تكلم مي كني و جون ار اميل من خوشت نيومد عوز كردم بخاطر شما دوست عزيز sars889900 قبلان اميل من بود
راستی داشتن 2 ID در فروم تخلف هست به کسی نگی ها
می تونستی به مدیریت سایت بگی تا همین رو برات عوص کنه
موفق باشید.....برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
ممنون كاه اين جيز بهم كوفتي والا من فكر كردم كه مدير واقتي براي من ندارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط *A L I* برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
وا اصلان خودش اوفلاين
باسلام به دوست عزيز
کاربر شهرسختافزار
لینک خرابه دوستان
عضو VIP شهرسختافزار
عضو VIP شهرسختافزار
این برنامه اصلا به درد نمی خوره صدا رو داغون میکنه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks