SSA Super V.I.P
سلام دوستان عزیز.
گفتم برای تنوع یه نرم افزار جالب بزارم!.
این نرم افزار ضد پشه هست و با صدایی که توسط Speaker داخل Case تولید می کنه باعث راندن پشه ها میشه.
اگه کار کرد بگید !
دانلود ضد پشه !
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
<red>از کاربر تا ادمین در Different Level</red>Protected by Norton Internet Security 2012
|
|
جدي بابا ايول حتما" دانلود ميكنم
422000 (02-07-07)
کاربر افتخاری انجمن
اتفاقآ مشابه این برنامه برای موبایل هم هست!!
King of the Arcade
Leader of Leaderboard
SSA Super V.I.P
درسته برای موبایل هم هست ولی این جالب بودنش به اینه که توی کامپیوتره !.
<red>از کاربر تا ادمین در Different Level</red>Protected by Norton Internet Security 2012
با سلام
ممنونم از نر مافزار خوبت
فقط فايل فوق برا من مشكل داشت
اين لينك سالم اين نرم افزار
http://www.softplatz.com/Soft/Home-H...ther/21583.exe
موفق باشيد
برای پیشرت نیاز به تلاش و منطق است (نه افرا و تفریط )
پیش به سوی تعادل و پیشرفت
Security (25-06-07)
SSA Super V.I.P
MOHGOLD عزیز من لینک خودمو امتحان کردم کار کرد.
لینک شما رو امتحان کردم فیلتر بود !.
|
|
جالبه. مرسی ساسان جان.
ولی من فکر کنم صداش روی مغز و پردههای صوتی اثر بذاره ها...! چون درسته که فرکانسش از محدوده گوش ما پایینتر هست، ولی بهرحال ما اونو میشنویم. روشن بودن مداوم اون، احتمال بروز عواقبی میشه که شغلهایی که با آلودگیهای صوتی (مثل جوشکاران، دندانپزشکان، رانندگان ماشینهای سنگین، ...) در ارتباط هستند، با آنها دست و پنجه نرم میکنند.
پس فکر کنم بهتر باشه که ازش استفاده نکنیم، یا خیلی این کار رو انجام ندیم. (خدای نکرده ساسان جان رو که ناراحت نکردم؟ اگه ناراحت شدن، عذرمیخوام. )
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
لينك من با پارس انلاين فيلتر نيستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sAsAn.K برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
لينك شما سالم بود ولي فايلهاش مشكل داشت
برای پیشرت نیاز به تلاش و منطق است (نه افرا و تفریط )
پیش به سوی تعادل و پیشرفت
SSA Super V.I.P
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks